Rygtet til Real Madrid hele sommeren: Nu giver stjernen klar besked

Eden Hazard understreger, at han ikke forlader Chelsea denne sommer

Eden Hazard vil blive i Chelsea, slår han nu fast. Foto: AP
Eden Hazard vil blive i Chelsea, slår han nu fast. Foto: AP

Efter VM blev Chelseas belgiske superstjerne, Eden Hazard, sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid, og Hazard selv flirtede også med et skifte.

- Efter seks vidunderlige år i Chelsea kan det være på tide at prøve noget nyt. I ved, hvor jeg helst vil hen, lød det dengang han.

Men piben har fået en anden lyd nu. Efter Chelseas 3-2-sejr over Arsenal lørdag aften, slog han således fast, at han ikke har nogle planer om at forlade klubben denne sommer.

- Alle ved, hvad jeg sagde efter VM. Men jeg er glad her. Der er blevet sagt meget. Også meget dumt. Men i øjeblikket er jeg glad. Jeg har to år tilbage på min kontrakt, og vi vil se, hvad der sker. Om jeg forlader Chelsea i år? Jeg vil ikke skifte.

- Transfermarkedet i England er lukket. Klubber kan stadig sælge spillere, men ikke hente nye. Det ville være lidt mærkeligt, hvis de ville sælge mig nu, mens de ikke kan hente en afløser, fortæller han til RMC Sport ifølge The Guardian.

Fremtiden er imidlertid en anden sag. Hazard, der kom til Chelsea fra franske LOSC Lille i 2012, har nemlig kontraktudløb i sommeren 2020, og han vil ikke udelukke, at han kan skifte i løbet af de kommende to år.

- Jeg har det godt der, hvor jeg er nu. Lad os se, hvad der sker om et eller to år.

Se også: Giganter i målfest: Chelsea sender Arsenal til tælling

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere