Schmeichel på ønskelisten i Chelsea

Ifølge både Sky Sport og en førende engelsk transferjournalist kan Kasper Schmeichel havne i Chelsea, hvis London-klubben sælger Thibaut Courtois til Real Madrid

Se Ekstra Bladets side 9-piger hylde den danske keeper her

Kasper Schmeichel kan blive en del af den store målmandsrokade denne sommer.

Chelseas Thibaut Courtois kan være på vej til Real Madrid, og sker det, er den 31-årige dansker et brandvarmt emne til at erstatte ham på Stamford Bridge i den engelske hovedstad.

Engelske Sky Sports skriver, at Chelsea har udpeget to mulige afløsere for belgiske Courtois: Kasper Schmeichel og Petr Cech.

Cech, der vogter målet i Arsenal, har tidligere haft en lang karriere i Chelsea og været med til at vinde fire mesterskaber med klubben. Kasper Schmeichel har også prøvet at vinde Premier League. Det var i 2016 med Leicester.

Han har et godt navn i engelsk fodbold, og hans flotte VM-slutrunde for Danmark har blot fået hans aktie til at stige yderligere.

Sky Sports er ikke de eneste, der beretter om Chelsea-interesse for den blonde danske keeper.

Den kendte 'transferjournalist' Duncan Castles fortæller i podcasten The Transfer Window, at han har hørt, at Kasper Schmeichel er på blokken i Chelsea.

'Forstår, at Kasper Schmeichel fortalte, at han er et af to emner til at erstatte Thibaut Courtois i Chelsea, hvis den belgiske målmand fuldfører en transfer til Real Madrid', skriver Castles på Twitter og henviser til podcasten, hvor emnet diskuteres.

- De har talt med Kasper Schmeichels repræsentanter omkring et muligt skifte. Som jeg forstår det, har de to stærke muligheder: Alisson i Roma og Kasper Schmeichel.

- De har talt med Roma, men Alisson vil være meget dyr. Der er snak om 70 mio. euro (ca. 522 mio. kr., red.), mens Schmeichel nok kan fås for omkring £20 mio. (167 mio. kr.). Jeg forstår, at Kasper Schmeichel gerne vil skifte, siger Duncan Castles i The Transfer Window.

Ifølge den engelske journalist skulle Kasper Schmeichel også være interessant for Roma, hvis den italienske klub skulle sælge sin brasilianske landsholdsmålmand, som står meget højt på listen i adskillige europæiske topklubber.

Kasper Schmeichel underskrev efter det sensationelle mesterskab i 2016 en kontrakt på fem år med Leicester og har dermed fortsat tre sæsoner tilbage af sin aftale.

Courtois har derimod kun et år tilbage af sin kontrakt med Chelsea og har næppe tænkt sig at forlænge.

Derfor kan Chelsea også få svært ved at sige nej til de godt 410 mio. kr., som Real Madrid ifølge Het Laatse Nieuws har tilbudt for den lange målmand, der blev valgt som VM's bedste keeper. 

Leicester vil bremse Schmeichel-skifte: Her er de brandvarme danske stjerner

Nu er Liverpool klar til at smide halv milliard for ny målmand

Jubel i Brøndby: Runder vild milepæl

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.