Annonce:
Annonce:

Smider dansker med i vanvidshandel

I Chelseas desperate forsøg på at hente forsvarsspilleren Achraf Hakimi har de angiveligt smidt Andreas Christensen med på forhandlingsbordet

Her går 'AC's' træner amok efter Chelseas finalesejr
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Chelsea

Den marokkanske forsvarsspiller Achraf Hakimi er blevet en populær mand, efter han vandt det italienske mesterskab med Inter.

Flere af de store europæiske klubber interesseret i spilleren, og selvom Inter er presset økonomisk, forlyder det, at italienerne vil have over 70 millioner britiske pund for marokkaneren.

I følge den italienske transferguru Gianluca di Marzio er Chelsea så desperate efter marokkaneren, at de er villige til at smide to spillere oven i et kontantbeløb for Hakimi.

De to spillere, der skulle være en del af vandvidshandlen, og dermed være med til at lukke det hul, et salg af Hakimi ville skabe, er brasilianske Emerson Palmieri og Andreas Christensen.

Med det vilde tilbud håber Chelsea, at de kan overbyde andre interesserede klubber, der blandt andet tæller PSG og Arsenal.

Om det er en handel, som Inter gerne vil være en del af, eller om de hellere vil have det hele udbetalt for at hakke af i gælden, vides endnu ikke.

Andreas Christensen har spillet fast for Premier League-klubben siden 2017, men det kan altså være, det snart er slut.

Den danske forsvarsspiller er også en del af bemandingen, når Danmark på lørdag skal kæmpe til EM, Andreas Christensen har været en fast del af A landsholdet siden 2015.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: