Tidligere United-stjerne hyrer tidligere Chelsea-stjerne

Den islandske landsholdsspiller Eidur Gudjohnsen fortsætter karrieren i norsk fodbold

Gudjohnsen var en stor profil på Stamford Bridge. Nu får Molde glæde af den aldrende angriber. (Foto: AP)
Gudjohnsen var en stor profil på Stamford Bridge. Nu får Molde glæde af den aldrende angriber. (Foto: AP)

Det blev heller ikke til en kontrakt med en dansk klub for den islandske landsholdsspiller Eidur Gudjohnsen i denne omgang. Den norske klub Molde har således bekræftet fredag, at Gudjohnsen er ny spiller i klubben.

Allerede torsdag kom det frem, at Molde har sikret sig islændingen, men først fredag middag er han officielt blevet præsenteret i klubben. 37-årige Gudjohnsen har underskrevet en to-årig kontrakt med den norske klub og skal blandt andet bruge foråret på at gøre sig klar til EM-slutrunden for Island.

- Jeg skal prøve at have en positiv indflydelse på de unge spillere både på og uden for banen og være et godt forbillede, men det er også vigtigt at huske på, at jeg bare er en af spillerne på holdet, og vi må alle arbejde sammen for at blive succesfuld, siger Gudjohnsen i en pressemeddelelse.

Eidur Gudjohnsen har tidligere været på prøvetræning hos FC København i efteråret 2014 uden at få en kontrakt.

21 år efter, at far Palle 'Plankeværk' blev mester med KB, gentog sønnike Kenneth Emil Petersen bedriften for AaB. (Foto: René Schütze) Sport og Spil Født til fodbold: De gjorde, som deres fædre - og vandt guld

Eidur Gudjohnsen spillede 72 kampe for Barcelona fra 2006 til 2009 (Foto: AP) Superligaen Superligaen jagter tidligere Barcelona-stjerne

2 kommentarer
Vis kommentarer