TV: Nu igen? Chelsea-profil med "julefilm" på programmet

På det sidste er Chelsea-spillerne faldet lidt for nemt i nærkampene i Premier League - og igen i dag var der en kontroversiel situation med en af Jose Mourinhos spillere

Chelsea er også tophold i Premier League, når denne runde er færdigspillet.

Jose Mourinhos tropper vandt nemlig sikkert opgøret mod en af sæsonens store overraskelser West Ham med 2-0 hjemme på Stamford Bridge.

Målene stod John Terry og Diego Costa for, og dermed fører Chelsea med seks point foran Manchester City på andenpladsen, der spiller netop nu.

Anfører John Terry åbnede scoringen mod West Ham. (Foto: AP/Matt Dunham) Premier League TV: Skræmmende Chelsea udspiller West Ham

Men der var dog også en anden situation i opgøret, som kom i fokus.

Jose Mourinho har tidligere været ude og kritisere spillere som falder alt for nemt - især har Liverpools tidligere stjerneangriber Luis Suarez ofte været portugiserens syndebuk. Men måske burde Chelsea-manageren kigge lidt indad og kigge på sine egne spilleres opførsel.

I forrige rundes kamp mod Hull fik både Diego Costa og Willian gult kort for at kaste sig unødvendigt, og selv bomstærke Gary Cahill så sit snit til at kaste sig i feltet for at prøve at fremtvinge et straffespark.

Gense situationerne med de tre Chelsea-spillere her

Det fik han ikke - men han fik heller ikke en advarsel, som havde været korrekt fra kampens dommer.

Og i dagens kamp mod West Ham var der en anden Chelsea-profil, der faldt noget let i feltet.

Godt nok puffede Andy Carroll lidt til Branislav Ivanovic i serberens løb, men der var ingen grund til, at den 85 kilo-tunge forsvarsspiller skulle smide sig så let.

Se situationen her og døm selv:

0 kommentarer
Vis kommentarer