Annonce:
Annonce:

TV: Superbomber cementerer Chelseas topplacering

Der var ingen slinger i Chelseas vals i denne omgang. London-klubben tankede yderligere tre point til deres imponerende samling, da Chelsea slog West Bromwich Albion 2-0

Diego Costa var afgørende for Chelsea lørdag. (Foto: AP)
Diego Costa var afgørende for Chelsea lørdag. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League
Følg Chelsea

Jose Mourinhos Chelsea-mandskab er et glimrende bud på en titelkandidat. De blå fra London har ikke prøvet at tabe i den nye sæson, og lørdag kunne de cementere førstepladsen, da West Bromwich Albion kom på besøg. Det lykkedes uden det store besvær.

Således var der kun spillet 11 minutter af kampen, da spanske Diego Costa understregede sin klasse. Angriberen modtog bolden fra brasilianske Oscar, hvorefter han bragede Chelsea på 1-0.

Torres: Derfor gik det galt i Chelsea

14 minutter senere gjorde Eden Hazard det til 2-0 efter en hjørnesparkssituation, og da Claudio Yacob kort tid efter fik et direkte rødt kort for en grim tackling på Costa, var det ikke overraskende ’game over’ for WBA.

Chelsea slap speederen, og der blev ikke scoret yderligere. Til gengæld er Chelsea nu syv point foran Southampton på andenpladsen.

Tidligere Chelsea-stjerne får managerjob i England

Kasper Schmeichel og Leicester fik det ene point efter 0-0 hjemme mod Sunderland. Dermed kravler Leicester over stregen. Det kan dog ændre sig, når Crystal Palace søndag får besøg af formsvage Liverpool.

Manchester City var også i spil lørdag. De forsvarende mestre vandt 2-1 hjemme over Swansea, der ellers var kommet tidligt i front.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: