Chok: Se hvem Liverpool-manager bænker

Brendan Rodgers har taget konsekvens af keeper Simon Mignolets dårlige form og erstattet ham med reservemålmand Brad Jones

Om en times tid tørner Manchester United og Liverpool sammen på Old Trafford - en kamp, som altid er garant for intensitet og drama.

Liverpools manager har dog taget en drastisk beslutning i startopstillingen. Holdets normale keeper Simon Mignolet er blevet droppet af manageren, og i stedet skal den normale reserve-målmand Brad Jones stå mellem stængerne.


Simon Mignolet fejler mod Leicester - men belgieren slipper for skrækken

Simon Mignolet har været alt andet end overbevisende i dette efterår, og selv i sidste sæson, hvor Liverpool spillede med om det engelske mesterskab, virkede belgieren usikker til tider.

Det har Rodgers nu taget konsekvens af, og derfor må Liverpools normale nummer 1 se opgøret fra bænken af.

Belgieren virkede heller ikke helt overbevisende her i opgøret mod Norwich i sidste sæson

Her er Liverpools opstilling:

Brad Jones, Glen Johnson, Martin Skrtel, Dejan Lovren, Alberto Moreno, Jordan Henderson, Joe Allen, Steven Gerrard, Phillip Coutinho, Adam Lallana, Raheem Sterling

Manchester Uniteds manager Louis van Gaal har ikke de store overraskelser i ærmet op til opgøret, udover at det unge 19-årige angrebstalent James Wilson har fået chancen fra start i det største derby i England.

Her er Uniteds 11 startende:

0 kommentarer
Vis kommentarer