Annonce:
Annonce:

'Chokerende': Lavede kun to afleveringer

Erling Haaland havde bare otte boldberøringer mod oprykkerne fra Bournemouth

Ny sejr til Pep Guardiola og Manchester City: Her sætter han ord på præstationen fra De Bruyne og Haaland
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det så ud til, at Erling Haaland ville tage Premier League med storm, da han garnede to gange i sæsonpremieren mod West Ham i sidste uge.

Men at sige Normanden havde samme indflydelse på kampen mod Bournemouth, ville være en stærk overdrivelse.

Godt nok leverede den tidligere Dortmund-spids en assist til Ilkay Gündogans mål - men her stopper festen så også.

Ifølge statistiksiden OptaJoe lavede Haaland kun to afleveringer i kampen. Den ene var føromtalte assist, mens den anden fandt sted, da bolden skulle gives op.

I alt registrerede den 22-årige målmager undervældende otte (!) boldberøringer i hele kampen - det laveste nogensinde af en Manchester City-spiller under Pep Guardiola.

I England har Haalands præstation naturligvis trukket overskrifter i pressen, hvor The Sun blandt andet kalder præstationen for 'chokerende'.

Annonce:

Der skulle gå hele 18 minutter af opgøret, før Haaland rørte bolden første gang. Og da han blev skiftet ud, havde han ikke vundet en eneste nærkamp, hverken i luften eller på jorden.

Desuden gennemførte han ikke en eneste dribling.

Trods de ildevarslende statistikker tager træner Pep Guardiola situationen med ophøjet ro.

- Det sværeste job i verden er, når du er angriber mod tre centrale midtbanespillere og tre midterforsvarere, og du er i midten af det.

- Vi kommer til at se mange af de her situationer, men det er et spørgsmål om tid. Med den kvalitet vi har, skal vi nok finde ham, lød det fra den spanske træner efter kampen.

Trods Haalands statistikker har Manchester City fået en forrygende start på Premier League.

Bournemouth blev overlegent besejret med 4-0, og i sidste uge fik West Ham ørene i maskinen og tabte 0-2 til de regerende mestre.

Annonce:

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladets Jan Jensen har i mere end ti år skrevet kritisk om FIFA og Qatars VM-værtsskab. Hør hele den utrolige historie her

 

VM i Qatar er den største skandale i fodboldens historie. Det handler om magt, slaveri og korruption.

 

 

Han var udlært af Brasiliens største gangster, og da han blev FIFA’s præsident, satte han gang i en omfattende korruptionskultur.

 

VM i Frankrig i 1998 var et af de smukkeste, men på FIFA’s kongres i Paris blev det grimt. Verdensfodbolden fik en ny Godfather.

 

 

En intim frokost i det franske præsidentpalads i Paris fik afgørende betydning, da værterne for  VM i 2018 og 2022 skulle vælges.

 

Med 'I'm just a fat crook from Queens' som meddeler, og med FBI som dirigent, blev en række af fodboldens gangstere sat bag tremmer.

 

Der gik rystelser gennem Zürich. FIFA-kolossen krakelerede. Sepp Blatter holdt krampagtigt fast i magten, men til sidst blev også han fanget i korruptionens dynd. Han trak Michel Platini med sig. Her syv år efter risikerer de at havne i spjældet.

 

Det blev endnu en vild dag i Zürich. FIFA skulle vælge ny præsident og i kulissen sloges sheiker fra flere lande for at vinde indflydelse. Afsnit 7 er det sidste i første sæson. Fortvivl ikke, der kommer en ny sæson til efteråret.

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: