Chokstart knækkede Arsenal

Arsenal var storfavoritter hjemme mod Watford, men to lynscoringer ændrede hurtigt på tingene på Emirates Stadium, hvor Arsenal tabte med 1-2

Watford fejrer en scoring mod Arsenal. Foto: AP
Watford fejrer en scoring mod Arsenal. Foto: AP

Arsenal skulle tirsdag forsøge at hale ind på Chelsea i Premier League-toppen, da holdet hjemme havde besøg af Watford. Hvad der lignede en overkommelig opgave blev dog alt andet end det for Arsenal, der hurtigt kom i modvind på eget græstæppe.

Watford havde næppe nogensinde drømt om den start, de ville få tirsdag på Emirates Staddium. Allerede efter ti minutter hamredeYounes Kaboul til bolden langt udefra, og med en hammer passerede han Petr Cech til 0-1. Helt galt gik det for Arsenal tre minutter efter, da det også blev 0-2. Troy Deeney var hurtigst over en løs bold tæt under mål, og gjorde det onde ved topholdet.

Arsenal fandt aldrig sig selv i første halvleg efter to to lynscoringer, mens Watford komfortabelt kunne pakke sig ned. Af samme grund var cifrene 0-2 ved pausen.

Foto: AP
Foto: AP
 

I anden halvleg kom værterne bedre ud. Først var Theo Walcott tæt på, inden Arsenal slog til rundet 57 minutter. Alexis Sanchez lagde et godt indlæg ind til Alex Iwobi, der køligt reducerede til 1-2. Så var spændingen tilbage og jagten sat ind for alvor.

Den gav dog ikke for alvor udbytte for Arsenal. Lucas Perez var tæt på med fire minutter igen, da hans forsøg snittede overliggeren, men Arsenal måtte se sig slået med 2-1. Et resultat der sender holdet ned på tredjepladsen med ni point op til Chelsea på førstepladsen og med samme pointantal som Tottenham på andenpladsen. Med sejren er Watford nummer 13, og fik dermed tiltrængt luft til bunden.

I bunden af Premier League tog Crystal Palace en overraskende og vigtig sejr ude over Bournemouth. Efter en målløs første halvleg var det Scott Dann, der to minutter inde i anden halvleg nettede, inden Christian Benteke i overtiden lynede til 0-2.. Sejren sender Palace op tæt på holdene over stregen, hvor man nu kun har to point op til den rigtige side. Bournemouth er nummer 14 - Syv point over stregen.

Se også: Se Luiz snyde søvnig Mignolet, da Chelsea fik point i Liverpool

Se også: Sandheden om Payets triste exit: Sad alene i hjørnet og spiste

Se også: Premier League-klubber involveret i forfærdelig sex-sag

Se også: Denne dansker kan blive Premier League-spiller i dag

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere