Christian Eriksen går glip af pris

West Ham-profil 'snyder' danskeren for kåring som månedens spiller i Premier League

Christian Eriksen måtte for en gangs skyld nøjes med tredjepladsen i en kåring. (Foto: AP)
Christian Eriksen måtte for en gangs skyld nøjes med tredjepladsen i en kåring. (Foto: AP)

Selvom Christian Eriksen leverede både oplæg og en vigtig scoring, da Tottenham i februar vandt samtlige fire kampe i Premier League, så rakte det ikke til kåringen til månedens spiller i februar, da Sky Sports fredag uddelte den prestigiøse pris.

Den gik nemlig til West Hams Dimitri Payet, som slog både Eriksen og holdkammeraten Mark Noble i kampen om den fine pris.

Pierre-Emerick Aubameyang. (Foto: AP) Europa League Dortmund-stjerne afviste Tottenham: Det blev underligt

Payet har være forrygende for West Ham, der ganske uventet kæmper med om CL-billetterne og stadig lever i FA Cup'en - ikke mindst i kraft af franskmandens spektakulære frisparksscoring på Old Trafford.

Hele 41,9 procent af stemmerne i Sky Sports' afstemning gik til den skarpe franskmand, som også endelig har fået sparket døren ind til Didier Deschamps' landshold, mens hans holdkammerat fra Upton Park, Mark Noble, løb med andenpladsen og 39,6 procent af stemmerne.

Christian Eriksen har i ugens løb været til hofbal på Amalienborg. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Christian Eriksen har i ugens løb været til hofbal på Amalienborg. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
 

Det betød, at danske Eriksen må tage til takke med tredjepladsen og 18,8 procent af stemmerne, selvom han i februar både leverede oplæg mod Norwich og sejrsmålet i udekampen mod Manchester City.

Christian Eriksen og Tottenham smed to point mod Aaron Ramsey og Arsenal. (Foto: AP) Premier League Frustreret Eriksen ærgrer sig over pointtab

Christian Eriksen, der tre år i træk er kåret som årets spiller i Danmark, var også nomineret til ligaens officielle pris som månedens spiller i i sidste måned. Her løb Southampton-keeper Fraser Forster dog med titlen foran Christian Eriksen, Harry Kane, Robert Huth og Jamie Vardy.

Danskeren sad over med en mindre skade, da Spurs torsdag røg ud af Europa League mod Dortmund. Det ventes dog, at han bliver klar til søndagens hjemmekamp mod Bournemouth.

Dimitri Payet i jubel efter sit lækre mål. (Foto: AP) Premier League TV: Konge-mål! Derfor elsker de Payet i West Ham

Martial blev redningsmand for United mod West Ham. (Foto: AP) Premier League Fransk komet redder rystet United

Derfor er Dimitri Payet så god:

5 kommentarer
Vis kommentarer