Christian Eriksen uden magi

Fynboen leverede et enkelt fornuftigt langskuds-forsøg - og flere fejlafleveringer - i kedelig nullert

Christian Eriksen slår opgivende ud med armene i Cup-finalen mod Chelsea - heller ikke i dag lykkedes det for Tottenham at hale ind på top fire i England. (Foto: AP)
Christian Eriksen slår opgivende ud med armene i Cup-finalen mod Chelsea - heller ikke i dag lykkedes det for Tottenham at hale ind på top fire i England. (Foto: AP)

Tottenham har ikke opgivet kampen om at nå op i top-fire i Premier League, men det ser yderst svært ud efter søndagens 0-0-kamp ude mod Burnley på Turf Moore.

Christian Eriksen var med i hele kampen, men leverede en blandet indsats. Den danske landsholdsspiller havde dog Tottenhams bedste forsøg i første halvleg med et langskud efter 40 minutter.

Det blev også til en del fejlafleveringer fra Eriksens fødder. Og flere af de øvrige midtbanespillere ramte også bolden skævt for ofte.

Burnley-angriberen Danny Ings tvang med et flot skruet langskud Tottenhams keeper Michel Vorm ud i fuld længde. Men der blev ikke scoret i første halvleg.

Se også: Sidste forhindring væk: Nu får Eriksen ny hjemmebane

I anden halvleg forsøgte Eriksen sig igen langt ude fra efter et par gode træk ind i yderkanten af feltet, men bolden gik over mål.

Generelt var fodboldkampen en skuffelse at se på, for ingen af holdene havde den energi og kvalitet, der skulle til for at score et mål.

Tottenham har på sjettepladsen nu 54 point efter 31 kampe - samme antal som Liverpool, der indtager femtepladsen med en bedre målscore.

Manchester City er placeret på fjerdepladsen med 61 point efter 30 kampe, mens Manchester United har 62 point efter 31 kampe.

Se også: Landstræner: Komet-Kane skal til U21-EM

Arsenal har på andenpladsen 63 point efter 31 kampe, mens Chelsea fører tabellen med 70 point efter 30 kampe.

Burnley frister fortsat en tilværelse i bunden af rækken, men med det ene point er holdet á point med Sunderland lige over nedrykningsstregen. Burnley og Sunderland har begge 26 point.

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere