Christian Eriksen vil knække Chelseas selvtillid

Tottenham er holdet, som onsdag skal forsøge at bryde Chelseas sejrsstime og knække førerholdets selvtillid

Christian Eriksen tror og håber på, at Tottenham bliver holdet, som slutter Chelsea lange sejrsstime, der inden storkampen er oppe 13. i træk. Foto: AP/Matt Dunham
Christian Eriksen tror og håber på, at Tottenham bliver holdet, som slutter Chelsea lange sejrsstime, der inden storkampen er oppe 13. i træk. Foto: AP/Matt Dunham

Chelsea går ind til onsdagens møde med Tottenham med 13 ligasejre på stribe i rygsækken, og holdet spiller med enorm selvtillid.

Men Tottenham har hjemmebane og har med fire sejre på stribe også opbygget stor tro på egne evner. Det skal være med til at knække Chelseas kurve, håber Tottenhams dansker, Christian Eriksen.

- Vi har meget selvtillid. Chelsea har vist, at det er et godt hold, og de er inde i en imponerende stime, men forhåbentlig kan vi være holdet, som ender den, siger Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

Chelsea kan med en sejr udbygge afstanden ned til Liverpool på andenpladsen i Premier League til otte point. Christian Eriksen håber, at en Tottenham-sejr kan få London-rivalerne til at vakle.

- Sæsonen er fortsat lang, og hvis vi kan vinde i aften, vil det vise andre hold, at Chelsea kan besejres, siger den danske landsholdsspiller.

- Det kan ændre deres (Chelseas, red.) mentalitet, hvis de taber kampen, og det vil give os stor selvtillid.

I de to holds seneste møde dominerede Tottenham tungt i første halvleg og kom foran på et mål af Christian Eriksen.

Kort før pausen fik Chelsea udlignet, og i anden halvleg var det blåklædte London-hold stærkest og sikrede sig sejren på 2-1.

Der er ti point mellem Tottenham og Chelsea i tabellen inden onsdagens møde på White Hart Lane.

Se også: Eriksen: 'Hvis du er klog nok, behøver du ikke at løbe'

Se også: Eriksen stikker til holdkammerat efter dét straffespark

Se også: Afslører: 16-årige Eriksen pissede på stjernen

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere