Annonce:
Annonce:

Christian gjorde det igen: Forgæves slutspurt

Med en 2-1-sejr over Brentford har Arsenal nu 42 point for 23 kampe i den engelske Premier League. Christian Nørgaard scorede igen imod favoritterne, men danskerens sene reducering var ikke nok til point

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Arsenal formåede lørdag at holde snor i den Champions League-givende fjerdeplads i Premier League, da Brentford med Thomas Frank i spidsen blev slået med 2-1.

Arsenals unge talenter Emile Smith-Rowe og Bukayo Saka scorede holdets to mål. Danske Christian Nørgaard fik pyntet på resultatet med en sen scoring.

Resultatet efterlader Arsenal med 42 point på 6.-pladsen i ligaen efter 23 kampe. Det er et point mindre end Manchester United på fjerdepladsen, der har spillet to kampe mere. Brentford har 24 point på 14.-pladsen.

Med knap 80 procent af boldbesiddelsen havde Arsenal en klar spillemæssig overhånd i de første 45 minutter. Flere gange var holdet tæt på at spille sig frem til helt store chancer, men Brentford-spillerne kom akkurat i vejen hver gang.

Annonce:

VAR-systemet skulle også tages i brug ved et par lejligheder for at tjekke en ulovlig hånd på bolden i gæsternes felt, men straffesparket udeblev. Derfor endte en ensidet første halvleg også helt uden mål.

Arsenals Alexandre Lacazette lykønsker Emile Smith-Rowe med hans mål i kampen mod Brentford lørdag eftermiddag. Foto: Ian Kington/Ritzau Scanpix
Arsenals Alexandre Lacazette lykønsker Emile Smith-Rowe med hans mål i kampen mod Brentford lørdag eftermiddag. Foto: Ian Kington/Ritzau Scanpix
 

Danske Mathias Jensen forlod banen kort før pausen med en skade.

Der skulle kun gå tre minutter af anden halvleg, inden den unge Smith-Rowe fik bolden i fødderne midt på gæsternes banehalvdel. Herfra satte han to modstandere, inden bolden blev lagt fladt over i det lange hjørne.

Målet betød, at Brentford begyndte at bevæge sig længere frem på banen, hvor holdet forsøgte at orkestrere et fornuftigt presspil.

Det blev dog straffet med godt ti minutter igen, da Thomas Partey fandt en helt fri Saka i venstre side. Det udnyttede den unge englænder ved at smække bolden i mål via stolpen.

Til sidst fik Nørgaard lagt bolden i nettet efter noget klumpspil i Arsenals felt, men det blev ikke til mere for gæsterne.

Flere andre Premier League-opgør blev afviklet sideløbende.

Annonce:

Liverpool slog hjemme Norwich med 3-1, efter at gæsterne kom foran 1-0. Imens fik konkurrenten Chelsea hevet alle tre point hjem mod Crystal Palace med en scoring i de sidste minutter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: