'City-manager virker som en slagen mand'

Fodbold-eksperter ser manager Manuel Pellegrini som en stor del af grunden til Manchester Citys nedtur

Manuel Pellegrini. (Foto: AP)
Manuel Pellegrini. (Foto: AP)

Manchester City er gået ned med flaget i Premier League og er røget fra en komfortabel andenplads ned som nummer fire, hvilket betyder kvalifikationskampe for at komme med i Champions League.

Ifølge fodboldekspert og kommentator på 6'eren, Morten Bruun, er en af grundene til Citys nedtur klubbens manager, Manuel Pellegrini.

- Han virker som en slagen mand, og det kommer til udtryk på banen. Det er den samme måde, holdet spiller på hver gang, siger Morten Bruun.

Kommentator-kollegaen på 6'eren, Mikkel Bischoff, efterlyser en plan B hos de forsvarende mestre, når tingene på banen ikke fungerer.

- Pellegrini virker for stædig. Han vil kun spille på en måde, og det er taktisk naivt. Får City lov til at spille på sine egne præmisser, er de gode, men skal de ud og løbe efter bolden, så er de et af de dårligste hold i Premier League.

Se også: TV: Schmeichel og Leicester reddet i sidste sekund

Se også: TV: Crystal Palace-spiller efterligner Ronaldo

- Styrer de ikke kampen, så mangler de en plan B, og det falder tilbage på Pellegrini, siger Bischoff.

Kan være brug for en bombe
Morten Bruun sætter spørgsmålstegn ved, hvor meget manageren inspirerer sine spillere og efterspørger noget forandring.

- Der kan være brug for en bombe i omklædningsrummet. Jeg tror ikke, Pellegrini bliver skiftet ud som manager før til sommer, for en fyring så sent på sæsonen er der ikke tradition for i City.

- Men på den anden side, hvis City søndag taber klart til Manchester United og fremstår som i de seneste kampe, så kan ledelsen da blive fristet til at finde en ny mand til jobbet, siger Bruun.

Se også: TV: Arsenal presser Chelsea med ottende sejr i træk

Som potentiel afløser for Pellegrini nævner Morten Bruun franske Patrick Vieira, der siden han indstillede sin aktive karriere i 2012 i netop City, har været tilknyttet som træner for klubbens reservehold.

United og City tørner sammen søndag klokken 17 på Old Trafford.

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere