City-stjerne: Ikke råd til flere fejltrin

James Milner mener ikke, at Manchester City har råd til at snuble mere i Premier League, hvis de vil ende øverst i tabellen.

Manchester City måtte lørdag vinke farvel til to vigtige point i kampen for at vinde Premier League-titlen i denne sæson.

Manchester City spillede nemlig uafgjort med Hull City, og da Chelsea vandt over Aston Villa, så betyder det, at Manchester City nu skal indhente syv point på Chelsea, hvis de skal gøre sig forhåbdninger om at ende øverst i tabellen, når sæsonens sidste fløjt har lydt.

Og det ærgrer James Milner, som mener, at Manchester City har snublet for mange gange på hjemmebanen i denne sæson.

- Det er ikke godt nok, siger James Milner til Manchester Citys officielle hjemmeside.

Paul Pogba er i høj kurs. (Foto: AP) Italiensk fodbold Agent: Kun seks klubber kan købe Pogba

- Vi kom ind til kampen med en god kamp mod Chelsea i bagagen, hvor vi spillede 1-1, og vi vidste, at vi nu skulle møde et hold, som ville kæmpe desperat for at få point med fra kampen, men vi snublede endnu engang på hjemmebane.

Premier League Mourinho om forspring: Syv point er ingenting

- Og vores succes i de seneste år er blevet baseret på en solid hjemmebaneform. Jeg tror vi spillede én kamp uafgjort sidste sæson på hjemmebane, og det vider, at nu er det på udebane, at vi skal gøre forskellen. Vi har ikke råd til at snuble ret mange gange igen, hvis overhovedet nogen gange.

City formåede at spille 1-1 hjemme mod bundholdet Hull. (Foto: AP) Premier League TV: City bliver ved med at dumme sig

- Nu har Chelsea et stort forspring, og det er op til os selv at koncentrere os om, hvor mange point, vi kan få skrabet sammen, siger James Milner.

Milner i lørdagens kamp mod Hull. (Foto: AP)
Milner i lørdagens kamp mod Hull. (Foto: AP)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer