City tæt på Laudrups superindkøb: Han koster kassen

Ifølge engelsk medie er angriber Wilfried Bony tæt på at skifte til Manchester City

Bony er glohed (Foto: AP)
Bony er glohed (Foto: AP)

Hvis man ser på kalenderåret 2014, har ingen lavet flere mål i Premier League end angriber Wilfried Bony. Swansea-angriberen har været glohed det sidste års tid, og det har ikke overraskende fået større klubber til at se på, om angriberen kan lokkes væk fra Wales og Swansea. Og det kan han.

Manchester City er ifølge Sky Sports tæt på at slå kløerne i den 26-årige ivorianske angriber, der kom til Swansea fra Twente. Han er nu på vej til Africa Cup of Nations, men Manchester City er meget interesseret i at lukke en aftale med Bony og Swansea, inden angriberen rejser til de afrikanske mesterskaber.

Wilfried Bony er bestemt ikke billig. (Foto: AP) Premier League Premier League-målsluger er en dyr herre

Og prisen for Bony? Ja, angriberen er ikke helt billig. Således menes det, at ivorianeren, der blev hentet til Swansea af Michael Laudrup, koster 280 millioner kroner - en pris, som City skal være villig til at betale.

Skifter han til Manchester City, skal han kæmpe med Sergio Aguero, Edin Dzeko og Stevan Jovetic. City har også papir på Alvaro Negredo og John Guidetti, men de er begge udlejet i denne sæson.

Wilfred Bony kostede Swansea omkring det halve af, hvad de sælger ham for.

0 kommentarer
Vis kommentarer