Citys transferkup kiksede - her er Guardiolas plan

Pep Guardiola indrømmer, at Manchester City var ude efter Riyad Mahrez på transfervinduets sidste dag. Det lykkedes ikke at lande en transfer, men man vil prøve igen til sommer

Når det kommer til fodboldtransfers, skal der tre til en tango. Begge klubber og spilleren skal alle være klar på en handel, og det nytter ikke, at kun to af parterne er enige. Et godt eksempel på dette er den vedvarende flirt mellem Manchester City og Riyad Mahrez, hvor kantspillerens nuværende klub, Leicester, nægter at sælge.

Allerede i transfervinduet sidste sommer var Manchester City ude efter den algierske landsholdsspillers underskrift, men på trods af en transferanmodning fra spilleren selv, ville Leicester ikke give sig.

Og historien har gentaget sig i dette transfervindue, hvor Riyad Mahrez endnu engang indgav en transferanmodning i håbet om at komme til Premier Leagues nuværende førerhold.

Men måske tredje gang bliver lykkens gang. I hvert fald fortæller Manchester City-manager Pep Guardiola, at man vil gøre endnu et forsøg på at hente den 26-årige kantspiller til klubben, når transfervinduet åbner igen til sommer. Det fortalte han til Sky Sports onsdag aften efter Manchester Citys sejr over West Bromwich.

- Vi prøvede at gøre det i sommer, vi prøvede at gøre det nu. Men ligesom i sommer, lukkede de døren for os. Det var ikke muligt. Vi ser, hvad der kommer til at ske til sommer.

Det handler ifølge Guardiola om noget så usædvanligt som at Manchester City ikke har råd. Men der er ingen sure miner fra den spanske manager.

- Han er Leicester-spiller. Alle ved, at vi prøvede, men lige har vi ikke råd til den pris, de beder om. Det forstår jeg fuldt ud.

Man kan nu godt forstå, at Leicester holder igen med et salg af Mahrez. Kantspilleren har endnu engang været en vigtig mand for the Foxes i denne sæson, hvor det er blevet til otte scoringer i 24 kampe i Premier League. Han var dog udeladt fra truppen, da Leicester onsdag aften på udebane tabte med 2-1 til Everton.

Martin Braithwaite er klar for Bordeaux. Foto: Richard Sellers/PA via AP/Ritzau Scanpix Transfer Transfervinduet lukket: Få det store overblik her

Aleksandar Mitrovic flytter til London og Fulham, hvor han skal spille rsten af sæsonen på en lejeaftale. Foto: AP Premier League Newcastle-angriber udlejes til Fulham

Premier League City-flop udlejet i sidste øjeblik

Det er en stor sejr for Manchester United, at det kunne sikre sig Alexis Sanchez for næsen af Manchester City. Foto: All Over Press Sport og Spil Mølby: Sánchez er en stor sejr for United

10 kommentarer
Vis kommentarer