Corona-kaos i United: Måtte genne stjernerne væk

Træningskammeraterne fra Stoke hev en positiv test med til Uniteds træningsanlæg, og så begyndte alarmklokkerne at bimle

Paul Pogba, Ole Gunnar Solskjær og resten af United-holdet måtte nærmest evakueres, da O'Neills test blev kendt. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Paul Pogba, Ole Gunnar Solskjær og resten af United-holdet måtte nærmest evakueres, da O'Neills test blev kendt. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Premier League

Træningskampen tirsdag mellem Manchester United og Stoke City måtte aflyses i 11. time, da det viste sig, at Stokes cheftræner, Michael O’Neill, var testet positiv med covid-19.

Det skriver avisen Daily Mirror.

Gæsterne havde mandag gennemgået en test som optakt til kampen, og resultaterne forelå angiveligt først, da truppen var ved at gøre sig klar til kampen efter ankomsten til træningsanlægget Carrington udenfor Manchester

Og her begyndte alarmklokkerne at bimle, da O’Neills prøve blev analyseret.

Michael O'Neill. Foto: Carl Recine
Michael O'Neill. Foto: Carl Recine
 

Kampen blev selvfølgelig omgående aflyst, mens stjerner som Paul Pogba, Bruno Fernandes og Marcus Rashford blev gennet væk og placeret i den anden ende af træningskomplekset. Angiveligt uden at vide hvad der foregik.

Ifølge en unavngiven talsmand for United var ingen United-spillere i nærheden af kollegaerne fra Stoke, der var ude af døren, lige så hurtigt som de var kommet.

- Spillerne gjorde sig klar til kampen, men lige pludselig var der kaos, da den positive test blev bekræftet, siger en unavngiven kilde til avisen.

- Det kunne have været en ubehagelig situation, men reglerne i klubben var spot on og sikrede dermed, at der ikke opstod et egentligt problem, siger vedkommende.

Manchester United genåbner Premier League mod Tottenham om halvanden uges tid.

Stoke City har onsdag morgen bekræftet den positive test. Manageren er ifølge klubben testet negativ i de første fem runder af de såkaldte massetests.

O'Neill er nu i isolation, mens Billy McKinlay overtager det daglige ansvar for træningen.

Fortroligt dokument afslører stor tilskuerplan

Chokerede fodboldspillere: Alle tænker jo, at hun er tosset

Reservespiller rigere end Ronaldo og Messi

Gammeldags og doven: EM-helt var dødsdømt fra dag ét

Dokument afslører: FCK i stor corona-bommert

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind