Annonce:
Annonce:

Coronaen raser: Premier League fortsætter

Den engelske regering har trods coronavirussens hærgen opfordret sportsbegivenheder til at fortsætte - så det gør Premier League

Tilskuerne vil trods coronavirus også i weekenden kunne opleve Mohamed Salah og resten af Leiverpools hold på stadion. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Tilskuerne vil trods coronavirus også i weekenden kunne opleve Mohamed Salah og resten af Leiverpools hold på stadion. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Opdateret efter at Premier League reagerede på Arsenal-træner Mikel Artetas positive coronatest

Intet at bemærke her - fortsæt.

Det var torsdag opfordringen fra den engelske regering i forhold til sportsbegivenheder i landet.

Så selv om det meste af resten af Europa lukker stadioner eller helt aflyser sportsbegivenheder, er der altså i England endnu frit slag - selv om situationen overvåges.

Derfor har den engelske Premier League tænkt sig at fortsætte med at spille uden at lukke stadionerne af - der er til weekenden således fuldt program uden aflysninger, oplyser Premier League.

- Mens premierministeren har angivet, at alle sportsbegivenheder bør finde sted som normalt for nu, så indikerede han også, at regeringen overvejer at forbyde alle større offentlige arrangementer såsom sportskampe, lyder det på hjemmesiden.

Annonce:

- Vi fortsætter derfor med at arbejde tæt sammen med vores klubber, regeringen, FA (fodboldforbundet, red.), EFL (ligaorganisationen, red.) og andre relevante interessenter for at sikre, at passende nødplaner er på plads, hvis omstændighederne ændrer sig, lyder det på ligaens hjemmeside.

Kort efter, at ligaen havde meldt ud, at weekendens kampe vil blive spillet som normalt, meddelte Arsenal, at cheftræner Mikel Arteta er testet positiv for coronavirus.

Som følge af det ventes hele førsteholdstruppen og trænerstaben at blive sendt i karantæne. Nyheden har fået Premier League til at indkalde til et hastemøde fredag med ligaens klubber angående de kommende kampe.

Modsat Premier League så sættes al fransk fodbold i bero. Torsdag aften meddelte Det Franske Fodboldforbund, at alle turneringer i landet suspenderes på ubestemt tid på grund af coronavirus.

Den kommende Premier League-runde byder blandt andet på et opgør mellem Tottenham og Manchester City samt Merseyside-derbyet mellem Everton og Liverpool.

Ståle raser: Sådan kan man ikke behandle spillere

Corona udsætter CL-brag

Schmeichels klub også ramt

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: