Dansk gigant indgår samarbejde med Manchester United

Legetøjsfirmaet Lego bliver fra det nye år samarbejdspartner med Manchester United

Manchester United udvider antallet af samarbejdspartnere - blandt andet med danske Lego. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Manchester United udvider antallet af samarbejdspartnere - blandt andet med danske Lego. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Manchester United er en af verdens rigeste fodboldklubber. Med sin enorme popularitet har 'De røde djævle' ingen problemer med at tjene penge på billetsalg, sponsorater og ikke mindst salg af merchandise.

I den sidste kategori bliver der hele tiden skabt nye samarbejder - et af dem sker med en dansk gigant.

Således vil Lego efter nytår starte en ny serie med den verdensberømte fodboldklub som omdrejningspunkt. Det blev offentliggjort i klubbens seneste kvartalsregnskab.

- Vores samarbejde med LEGO er en licensaftale. Der vil komme mere information om samarbejdet og nye spændende produkter i det nye år, siger en talsmand for Manchester United til fodboldmediet OffThePitch.

Der er med andre ord ikke offentliggjort, hvad Lego skal fremstille med United-logo på. Men kigger man på Legos øvrige aftaler med Disney (eksempelvis Marvel, Star Wars og Frost, DC og Harry Potter, så kan vi forvente os lidt af hvert.

Naturligvis samlefigurer med de populære spillere, men formentlig også ikoniske scener fra store sejre og måske endda et gigantisk samlesæt med Old Trafford.

I regnskabet for første kvartal har Manchester United præsenteret en stigning i omsætning på 5,9 procent til 1,2 milliarder kroner. Klubbens gæld er dog forøget drastisk med mere end 50 procent til 3,4 milliarder kroner.

Rent sportsligt ligger Manchester United på 7.-pladsen i Premier League med 16 point efter 12 kampe. Der er dog langt op til tioppen. Således er der ni point op til bysbørnene fra Manchester City, der lige nu indtager den 4.-plads, der giver adgang til Champions League.

Derfra er der yderligere ni point op til Liverpool på førstepladsen.

Blodrødt: Brøndby forventer endnu større underskud

Sand fik kniven: Fyringer kostede Brøndby dyrt

Glemt angriber vil til EM for Danmark

Mourinho bliver Eriksens chef

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+