Annonce:
Annonce:

Dansk jubel i London: En kæmpe sejr

Mathias Jensen var én af fire danskere i aktion, da Brentford tog sæsonens niende sejr i Premier League mandag. Og han nåede i den grad at markere sig

×
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det er helt vildt, hvad de har gang i i Brentford denne sæson.

Mandag besejrede Thomas Franks mandskab lokalrivalerne fra Fulham med 3-2 på hjemmebane og ligger nu på niendepladsen i Premier League med hele fire point ned til nummer 10 - Chelsea.

Mathias Jensen begyndte på tremandsmidtbanen sammen med landsmændene Christian Nørgaard og Mikkel Damsgaard, og 27-årige Jensen fra Kalundborg scorede Brentfords sidste mål til 3-1, inden Fulham fik reduceret i overtiden.

Han var ikke overraskende en meget glad mand efterfølgende.

- Det var en kæmpe sejr, kom det som umiddelbar reaktion, da han udtalte sig til klubbens hjemmeside i minutterne efter kampen.

Mathias Jensen erkendte, at Fulham havde spillet godt og gjort det svært for Brentford.

Annonce:

- Det var hårdt. Vi ved, at de er gode med bolden, men vi ved også, at de ikke er så gode, når de ikke har bolden. Derfor vidste vi, at vi ville have perioder, hvor vi skulle løbe og forsvare, kom det fra den danske midtbanegeneral.

Stor ros til Damsgaard
Hans chef, Thomas Frank, var selvsagt også godt tilfreds med udbyttet.

- Vi var uheldige med det mål, vi lukkede ind i 1. halvleg. Det var faktisk deres eneste chance i den halvleg. Og så kom vi flyvende ud til 2. halvleg. Vi kom ud med samme intensitet, og det var en klar og fair sejr, sagde han, inden han rettede blikket mod Damsgaard, der havde fået en startplads for første gang siden oktober.

Mikkel Damsgaard på bolden mod Fulham og Sasa Lukic. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Mikkel Damsgaard på bolden mod Fulham og Sasa Lukic. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
 

Og den chance greb den 22-årige midtbanekreatør.

- Det var meget glædeligt at se Mikkel klare sig så godt i dag. Han fik lov at begynde på banen, fordi han har trænet rigtig godt de seneste tre-fire uger. Han ser skarp ud, og han spiller med intensitet, roste Frank.

Den tidligere Esbjerg-træner Ove Pedersen sendte sine spillere ud i skoven for at lede efter fodbolde, fordi de var taget i byen uden tilladelse. Hør historien i ugens 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: