Dansk komet får stor konkurrent: Chelsea henter Serie A-stjerne

Chelsea FC har hentet den tyske landsholdsspiller og AS Roma-stjerne Antonio Rudiger på en fem-årig aftale

Antonio Rüdiger skifter fra Roma til Chelsea. Dermed er der endnu mere konkurrence til danske Andreas Christensen. Foto: AP/Gregorio Borgia.
Antonio Rüdiger skifter fra Roma til Chelsea. Dermed er der endnu mere konkurrence til danske Andreas Christensen. Foto: AP/Gregorio Borgia.

Sommeren er spækket med store transferrygter. En af de store har igennem den senest måned været Antonio Rudiger, der så ud til at blive ny mand i Chelsea FC. Efter at have været tæt på igennem den seneste uge kunne London-klubben søndag melde, at man har sikret sig den tyske landsholdsspiller.

Antonio Rudiger har underskrevet en fem-årig aftale på Stamford Bridge, og han skifter fra AS Roma, hvor han har været en stor skikkelse i de defensive rækker. Tidligere på sommeren var Rudiger med, da Tyskland vandt Confederations Cup, og han glæder sig over nu at blive Chelsea-spiller:

- Det er en fed følelse for mig. Det er ikke alle spillere, der får chancen for at komme til sådan en storklub som Chelsea. Jeg ser rigtig meget frem til at møde mine nye holdkammerater, og jeg er stolt over nu officielt at kunne kalde mig Chelsea-spiller, siger Antonio Rudiger til klubbens hjemmeside.

Også i London-klubben er man glade for, at det er lykkedes at sikre den tyske landsholdsspiller:

- Antonio er stadig ung, men han har allerede en erfaring fra internationalt niveau. Han har alle forudsætninger for at lykkedes, og han har alle forudsætninger for at trives i Premier League. Vi har fulgt ham i et stykke tid, og vi er sikre på, at han passer godt ind på vores hold, siger Chelseas tekniske direktør Michael Emenaldo.

Antonio Rudiger er stopper, men kan også optræde på back-positionerne. Han skiftede til AS Roma fra tyske Stuttgart i 2015, og har siden været en af de bedste forsvarsspillere i Serie A.

Medie: Storklub vil betale dyrt for Riza Durmisi

Ronaldo beskyldt for racisme på grund af chokolade-joke

Real Madrid-stjerne skifter til tyrkiske mestre

Vandt CL-finalen med Liverpool - nu gør han sensationelt comeback

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.