Annonce:
Annonce:

Dansk komet får stor konkurrent: Chelsea henter Serie A-stjerne

Chelsea FC har hentet den tyske landsholdsspiller og AS Roma-stjerne Antonio Rudiger på en fem-årig aftale

Antonio Rüdiger skifter fra Roma til Chelsea. Dermed er der endnu mere konkurrence til danske Andreas Christensen. Foto: AP/Gregorio Borgia.
Antonio Rüdiger skifter fra Roma til Chelsea. Dermed er der endnu mere konkurrence til danske Andreas Christensen. Foto: AP/Gregorio Borgia.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Sommeren er spækket med store transferrygter. En af de store har igennem den senest måned været Antonio Rudiger, der så ud til at blive ny mand i Chelsea FC. Efter at have været tæt på igennem den seneste uge kunne London-klubben søndag melde, at man har sikret sig den tyske landsholdsspiller.

Antonio Rudiger har underskrevet en fem-årig aftale på Stamford Bridge, og han skifter fra AS Roma, hvor han har været en stor skikkelse i de defensive rækker. Tidligere på sommeren var Rudiger med, da Tyskland vandt Confederations Cup, og han glæder sig over nu at blive Chelsea-spiller:

Annonce:

- Det er en fed følelse for mig. Det er ikke alle spillere, der får chancen for at komme til sådan en storklub som Chelsea. Jeg ser rigtig meget frem til at møde mine nye holdkammerater, og jeg er stolt over nu officielt at kunne kalde mig Chelsea-spiller, siger Antonio Rudiger til klubbens hjemmeside.

Også i London-klubben er man glade for, at det er lykkedes at sikre den tyske landsholdsspiller:

- Antonio er stadig ung, men han har allerede en erfaring fra internationalt niveau. Han har alle forudsætninger for at lykkedes, og han har alle forudsætninger for at trives i Premier League. Vi har fulgt ham i et stykke tid, og vi er sikre på, at han passer godt ind på vores hold, siger Chelseas tekniske direktør Michael Emenaldo.

Antonio Rudiger er stopper, men kan også optræde på back-positionerne. Han skiftede til AS Roma fra tyske Stuttgart i 2015, og har siden været en af de bedste forsvarsspillere i Serie A.

Medie: Storklub vil betale dyrt for Riza Durmisi

Ronaldo beskyldt for racisme på grund af chokolade-joke

Real Madrid-stjerne skifter til tyrkiske mestre

Vandt CL-finalen med Liverpool - nu gør han sensationelt comeback

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: