Dansk landsholdsjuvel eftertragtet i Premier League

Pione Sistos præstationer i Celta Vigo er ikke gået ubemærket hen, og nu kan han erstatte Sofiane Boufal i Southampton

Pione Sisto kan meget vel snart blive holdkammerater med Pierre-Emilie Højbjerg i Southampton. Foto: AP
Pione Sisto kan meget vel snart blive holdkammerater med Pierre-Emilie Højbjerg i Southampton. Foto: AP

Southampton sikrede sig endnu en sæson i Premier League, og det betyder, at der nu skal skiftes ud i truppen, så de ikke ender i den samme situation i næste sæson. Det kan betyde, at Southamptons danske midtbanemand, Pierre-Emile Højbjerg, kan få selskab af en anden dansker.

I hvert fald er Pione Sisto, der i øjeblikket er på kontrakt hos spanske Celta Vigo, et emne i den engelske klub. Det rapporterede BT for et par uger siden, og nu melder Daily Mail også, at han er på blokken i klubben.

Sidstnævnte skriver samtidig, at han er udset som en erstatning for Sofiane Boufal, der ikke har slået igennem for Southamtpon.

I 2016 skiftede Boufal således fra Lille til Southampton, men efter svingende præstationer og et skænderi med cheftræner Mark Hughes, har han i et interview med SFR Sport fortalt, at han ønsker at vende tilbage til Ligue 1.

Det kan altså åbne døren for Pione Sisto, hvis frikøbsklausul lyder på knap 300 millioner kroner. I denne sæson står Sisto noteret for fire mål og ti oplæg på 34 kampe i den spanske liga.

Foto: AP VM 2018 Dansk VM-modstander mister sin største profil: Kokain-stjerne udelukket

Premier League Ukendt PL-dansker fik drømmedebut: Spurgte stjernen om lov
Daniel Wass er parat til et sommerskifte til en større klub, der gerne må spille i Champions League. I snart tre sæsoner har han udviklet sig til en markant profil i Celta Vigo. Foto: All Over Press Sport og Spil Stjerne i Spanien: Jeg vil slutte i Brøndby

20 kommentarer
Vis kommentarer