Dansk landsholdsspiller forlader Premier League-bundprop

Jonas Lössl skal videre fra Huddersfield, meddeler han på Twitter

Foto: David Klein/Ritzau Scanpix
Foto: David Klein/Ritzau Scanpix

Huddersfield røg ud af Premier League med et brag, og nu forlader en af de mange danskere den synkende skude.

Jonas Lössl har via Twitter gjort fans og resten af omverdenen opmærksom på, at han ikke kommer til at forlænge den udløbende kontrakt. Dermed er han fri på markedet.

Den tidligere FCM-spiller havde en god tid i klubben, selvom den sidste del var svær, fortæller han.

- Denne sæson, og specielt de sidste måneder har været meget turbulente, men der er ingen tvivl: Jeg er stolt af at have fået muligheden for at bære Huddersfield Town-trøjen de sidste to år.

- Rejsen med klubben har været karrierens højdepunkt indtil videre. Jeg har spillet det fodbold i mit liv, skabt nogle fantastiske minder, opnået nogle vilde mål og mødt personer, som nu er mine venner.

- Jeg er så taknemmelig over al den venlighed, som folk i og omkring fodbold har givet mig og min familie gennem vores tid her.

- Gæstfriheden og de venlige smil, som man altid får fra folk i Huddersfield er en unik ting. Vi vil savne jer alle.

- Jeg vil sige tak til mine herlige holdkammerater og det fantastiske hold omkring holdet og klubben - vores minder vil altid være hos mig.

Derudover sender han også en tak til David Wagner, der fik ham klubben og nu er i Schalke.

Den store tyske avis Bild skrev tidligere, at Wagner var interesseret i at få både Lössl og Mathias 'Zanka' Jørgensen til klubben. Sidstnævnte har kontraktudløb næste sommer.

Lössl slutter af med en sidste hilsen.

- Nu er jeg FCM-, Guingamp-, Mainz- og Huddersfield-fan resten af mit liv. Vi ses.

Se også: Fodboldspiller springer ud som homoseksuel

Lønstrup anklagede sine spillere for matchfixing til et spillermøde i mandags. Foto: Jens Dresling 1. division - 14. maj. 2019 - kl. 11:48 Skandale i dansk fodbold: Toptræner beskylder egne spillere for matchfixing

Sønderjyske er presset af mange kontraktudløb. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superligaen Indefra: Riddersholm desperat presset

8 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere