Annonce:
Annonce:

Dansker frier under Premier League-brag

Der var romantiske scener i pausen af Premier League-opgøret mellem Wolverhampton og Crystal Palace, da den danske Wolves-fan John Madsen gik på knæ for sin udkårne

×
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Den danske Wolverhampton-fan John Madsen stjal showet i pausen mellem Wolverhampton og Crystal Palace.

Danskeren, der havde taget den lange tur til Molineux Stadium for at støtte sit favorithold, havde nemlig en hel speciel plan gemt i ærmet.

I pausen af kampen blev han og en håndfuld andre fans hevet ned på grønsværen for at deltage i en konkurrence, og da John Madsen havde haft sin tur, spurgte værten på halvlegsshowet, om han havde noget, han gerne ville sige.

Herefter gik danskeren på knæ og spurgte sin bedre halvdel, om hun ville gifte sig med ham.

Hele stadion jublede, og John Madsen fik et 'Ja' og en ordentlig møsser.

Du kan se den søde episode i videoen øverst i artiklen:

Og man må sige, at John Madsen fik en perfekt tirsdag aften.

Fordi udover, at hans frieri gik helt perfekt, vandt hans favorithold også 2-0 over Crystal Palace, og Wolves ligner dermed mere og mere et hold, der får endnu en sæson i Premier League.

En anden dansker, der var til stede på stadion Joachim Andersen, fik en uheldig hovedrolle, da han allerede efter tre minutter guidede bolden i eget net, før Ruben Neves dybt inde i dommerens overtid lukkede kampen, da han scorede fra 11-meter pletten.

Resultatet betyder, at Wolverhampton rykker op på siden af Crystal Palace, og de to hold har nu 37 point, hvilket i skrivende stund er ni point over stregen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: