Dansker hylder kommende Liverpool-spiller: Ikke mange som ham

Den danske landsholdsspiller er fuld af lovprisninger over for holdkammeraten Naby Keita, der til sommer skifter til den engelske storklub Liverpool

Sidste sommer sikrede Liverpool sig midtbanespilleren Naby Keita i RB Leipzig, som man betalte 48 millioner pund for. Kontrakten træder dog først i kraft denne sommer, og hvis man spørger Keitas holdkammerat, den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen, har man noget at se frem til hos the Reds. Det fortæller han i et interview med Omnisport.

23-årige Keita har haft lidt problemer med disciplinen i denne sæson, hvor det er blevet til tre udvisninger. Senest i weekendens kamp mod bundholdet Mainz 05, hvor RB Leipzig noget overraskende tabte 0-3. Men det ændrer ikke på, at landsholdsspilleren fra Guinea i Yussuf Poulsens optik er en af verdens bedste midtbanespillere.

- Jeg tror, at de fleste Liverpool-fans allerede har set ham spille. Han er en fantastisk spiller på et meget højt niveau. Han viser, han kan noget med bolden. Selv, når det ikke går godt for holdet.

Det er også en relativt målfarligt herre, som Liverpool henter til klubben. I denne sæson har Naby Kaita scoret ni mål på tværs af alle turneringer, heraf seks i Bundesligaen. Og det er også her, at midtbanestjernen ifølge Yussuf Poulsen viser sin kvalitet.

- Ved hans sidste mål mod Hoffenheim snyder han tre modstandere og skyder den ind via stolpen. Der er ikke mange spillere i verden, der kan gøre den slags. Han er en af få, og både fans og holdkammerater skal se frem til det.

Naby Keita er kaptajn for Guineas landsholds, der dog ikke skal med til VM til sommer. Det skal Danmark til gengæld, og her kan Yussuf Poulsen med al sandsynlighed se frem til at komme med. Danskeren har været røget ind og ud af RB Leipzig-holdet i denne sæson, og har været rygtet væk fra klubben. Derfor skal VM-slutrunden muligvis bruges til at gøre sig interessant for andre klubber, så den danske kantspiller kan følge Naby Keita ud af RB Leipzig.

Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Træd til side Messi og Ronaldo: Han er verdens bedste nu

Et brølende stærkt Arsenal-mandskab inden Europa Cup-finalen mod Zaragoza i 1995: John Hartson, Tony Adams, Martin Keown, Paul Merson, David Seaman og Andy Linighan i bageste række. Forrest Ray Parlour, Nigel Winterburn, Ian Wright, Stefan Schwarz og Lee Dixon. Foto: All Over Press Sport og Spil Arsenal-legenden: Drak tequila og champagne til jeg væltede over tre borde

1 kommentar
Vis kommentarer