De Gea forlader Madrid: Hjem til Manchester

David De Gea rejser tilbage til Manchester efter sin "ferie" i den spanske hovedstad

David de Gea tager nu tilbage til Manchester (Foto: AP)
David de Gea tager nu tilbage til Manchester (Foto: AP)

Rygterne har været mange omkring keeper David De Gea denne sommer. Real Madrid har længe jagtet profilen fra Manchester United, og tidligere op ugen hældte spanieren frisk benzin på det i forvejen store bål. Keeperen ankom i lufthavnen i Madrid, hvor han meddelte, at han blot skulle slappe af på ferie.

Denne påstand blev dog ikke accepteret af den spanske presse, der meldte De Gea på vippen til at underskrive på Bernabeu. Her havde man forhandlet prisen 11 millioner ned, hvor man var gået fra 46 millioner euro til 35 millioner i forhandlingerne - Svarende til 260 millioner danske kroner.

Sergio Ramos er så eftertragtet i United, at klubben nu har besluttet kun at sælge David de Gea, hvis spilleren får lov at forlade den spanske liga til fordel for den engelske (Foto: AP) Premier League Uniteds ultimatum: Kræver Ramos for De Gea

Siden er flere ting dog kommet i vejen. Blandt andet skulle Manchester United nu have givet et ultimatum til Real Madrid, da man selv jagter Sergio Ramos i den spanske klub. Premier League-klubben vil have forsvarsspilleren til, før det bliver et tema at sælge sin stjernekeeper.

Manchester United forventer at skulle slippe 50 millioner euro for De Gea, mens Real Madrid håber på 90 millioner euro. Et køb af David De Gea kan dog få prisen ned. Keeperen er dog færdig i Madrid for denne omgang, hvor der endnu ikke er underskrevet en aftale:

- Real Madrid? Jeg tager tilbage til Manchester nu. Her skal jeg være del af opstarten med United, siger De Gea til AS, der fanger ham i lufthavnen.

David De Gea ønskede ikke at uddybe sin situation nærmere.

Juventus-spillerne Arturo Vidal og Paul Pogba er blandt de mest jagtede spillere i sommerens transfervindue og kan indbringe den italienske storklub en formue (Foto: AP) Intl. fodbold Det store transferspil: Hvem bliver solgt for mest?

Husker I, da De Gea jublede over Wayne Rooneys afbrænder:

9 kommentarer
Vis kommentarer