Debuterede søndag: Fodboldekspert færdig

Mads Timm er allerede fortid som fodboldekspert

Mads Timm i United-trøjen. Foto: David Davies
Mads Timm i United-trøjen. Foto: David Davies

Det blev en kort karriere for Mads Timm som fodboldeskpert på tv.

Den tidligere Manchester United-spiller fik debut i Premier League-braget mellem netop United og Chelsea, som blev spillet søndag, og herfra gik det stærkt.

Nu er han allerede ude af butikken hos Nordic Entertianment Group, som blandt andet råder over TV3 Sport og producerer  Premier League for Xee.

- Jeg kan bekræfte, at Mads Timm ikke skal lave flere opgaver hos os. Vi må erkende, at det ikke var et perfekt match mellem Mads og TV3 Sport, og derfor har vi i god ro og orden aftalt med Mads, at han ikke laver flere opgaver for os, siger sportschef hos TV3 Sport, Kim Mikkelsen til bold.dk.

Mange var utilfredse med Timms præstation på skærmen. Her er et udpluk blandt de utilfredse seere.

Yousee, som står bag Xee, forsvarede ellers Mads Timm efter debuten.

- Vi er rigtig glade for de eksperter, som vi har på Xee - dette gælder også Mads Timm, skrev de på Twitter.

Ekstra Bladet forsøgte efter Timms debut som tv-ekspert at få en kommentar til de mange kritiske røster, men det lykkedes ikke at få et interview.

Da han blev præsenteret, kaldte Timm det selv et drømmejob.

- Dette er på mange måder et drømmejob for mig, hvor jeg er blevet vist en stor tillid, som jeg vil gøre alt for at leve op til. Jeg glæder mig til at skulle være bindeled mellem seerne og fodbolden, det er en stor opgave, som jeg går ydmygt ind til – og endelig ser jeg frem til at blive en del af så stærkt et hold som TV3 Sports med mange store personligheder, sagde han dengang.

Nicklas Helenius har nu også scoret for AGF. Den tidligere AaB'er har også gjort tidligere i Silkeborg og OB (Foto: Henning Bagger, Ritzau/Scanpix) AGF Stor forløsning i Aarhus

Neymar er fortsat at finde i den franske storklub PSG, selvom han kraftigt meldes på vej væk fra klubben. Foto: Charles Platiau/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Sviner Neymar: - Han har spyttet på klubbens farver

Hobros gule trøje får ikke meget kærlighed fra Euromans moderedaktør. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Superligaen Ny Superliga-mode: - Røv-grim

Mads Timm fortalte i forbindelse med lanceringen af sin bog 'Rød Djævel' om sin tid i Manchester United.

72 kommentarer
Vis kommentarer