Annonce:
Annonce:

Dejlige tal: Christian Eriksen er bedst til alt!

Statistikken taler sit tydelige sprog. Lige nu er Christian Eriksen Premier Leagues bedste playmaker

Christian Eriksen er brandvarm i Premier League i øjeblikket. Om en uge gælder det Swansea, men først kommer Crystal Palace forbi i FA Cup'en. (Foto: AP)
Christian Eriksen er brandvarm i Premier League i øjeblikket. Om en uge gælder det Swansea, men først kommer Crystal Palace forbi i FA Cup'en. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

Det er kun et spørgsmål om tid, før Christian Eriksen sammen med sin agent Martin Schoots sætter sig ned med Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy og skriver under på en kontraktforlængelse.

Med den kan den danske midtbanespiller se frem til at mere end fordoble sin ugeløn fra de nuværende 350.000 kroner til  op mod heftige 770.000 kroner.

Lønforhøjelsen vil gøre ham til en af truppens højest betalte spillere, og det er da heller ikke svært at forstå, hvorfor titelbejlerne fra White Hart Lane er så ivrige efter at få papir på den danske playmaker.

Målhelt Eriksen: En god følelse på fødselsdagen

For efter et efterår, hvor Christian Eriksen blev kritiseret af både medier og fans for at fylde for lidt, så har Tottenhams nummer 23 i den grad skruet op for kvaliteten i sine præstationer.

Annonce:

- Vi snakker stadig stadig sammen (om kontrakten red). Det hele er meget positivt. Jeg tror, at alle kan se, at jeg kan indfri mine ambitioner her. Vi gør det virkelig, virkelig godt, og jeg nyder det hele i øjeblikket, sagde Eriksen ifølge Daily Mail efter den meriterende sejr over Manchester City 14. februar.

Syv scoringer og ni assists er det blevet til i alle turneringer. Senest blev Eriksen tungen på vægtskålen, da han fejrede sin 24 års fødselsdag med sejrsmålet til 2-1 spillede en hovedrolle, da Manchester City blev besejret i topbraget på Etihad Stadium. Et mål du kan se i toppen af artiklen.

Og tallene lyver ikke.

Lige nu er Christian Eriksen simpelthen den skarpeste playmaker i Premier League.

 

Statistikerne fra Opta har set nærmere på, hvordan han har præsteret i kategorier som vellykkede afleveringer, udfordringer og mål over de seneste fem kampe i Premier League. Derefter har de sammenlignet Eriksen med de største chanceskabere hos titelrivalerne, Leicesters Riyad Mahrez, Manchester Citys Raheem Sterling og Arsenals Mesut Özil.

Den sammenligning falder i den grad ud til Tottenham-profilens fordel.

Eriksens fødselsdagsgave: Matchvinder mod City

Annonce:

Han vinder nemlig samtlige kategorier, så tallene understreger, at danskeren er alle de penge værd, som Tottenham med al sandsynlighed kaster efter ham i den kommende kontrakt.

Christian Eriksen får i øvrigt mulighed for at måle sig direkte mod Mesut Özil, når mesterskabsbejlerne og ærkefjenderne Tottenham og Arsenal tørner sammen i 'The North London Derby' på White Hart Lane 5. marts i et opgør, der kan blive meget afgørende for, hvor mesterskabstrofæet skal parkeres.

Millionregn over matchvinder: Eriksen bliver forgyldt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: