Den syngende hollænder: Van Gaal afviste kritik med skønsang

Manchester Uniteds manager slog fast, at han har diskuteret den dårlige stemning i truppen med sine spillere - og på kreativ vist understregede han også, at fansene er bag ham

Louis van Gaals træningsmetoder er kommet til debat, efter at flere engelske aviser har skrevet om utilfredshed i Manchester Uniteds spillertrup.

Kritikken skulle gå på, at der ikke er plads til kreativitet og frihed under de rammer, som den hollandske manager sætter.

Fansene skulle også være utilfredse med Van Gaals hidtidige præstationer på bænken, og den irske golf-stjerne Rory McIlroy, som er en stor United-supporter, har også været ude i medierne og udtale, at han ikke stolede på den hollandske manager.

Se også: Krisen i United: Gaal eller genial?

Men ifølge Louis van Gaal har han nu diskuteret situationen med spillerne, efter at anfører Wayne Rooney og viceanfører Michael Carrick fortalte ham, at stemningen i omklædningsrummet var i den lave ende.

- Det var alarmerende, fordi de er anførerne, så jeg gik i omklædningsrummet. Tro mig, sådan er det. Jeg er ikke en diktator, jeg er en kommunikatør.

- Så gik jeg ned i omklædningsrummet og diskuterede med mine spillere, og vi diskuterede mange forskellige ting, men det var ikke, som nogen har skrevet, sagde han.

Se også: Helt 'van Gaal': Derfor skred eks-stjernerne fra United

Van Gaal afviste også kritikken, der gik på, at supporterne var utilfredse med ham. Og det gjorde han på kreativ vis, da han begyndte at synge med på en United-slagsang, hvor han bliver hyldet.

Du kan se det kuriøse og underholdende øjeblik fra van Gaals pressemøde i videoen øverst i artiklen.

Senere i dag skal Manchester United møde Liverpool med kampstart klokken 18:30.

TV: I sidste sæson blev Liverpool knust på Old Trafford. 3-0 til hjememholdet, hvor David de Gea diskede op med flere klasseredninger. Se højdepunkterne her

10 kommentarer
Vis kommentarer