Derfor bliver Balotelli: Kan score kassen i Liverpool

Det kan i den grad betale sig for Mario Balotelli at blive i Liverpool, hvor en bonus-ordning betyder, at han kan tjene stort på at blive i klubben

Det er nok rimeligt at sige, at Mario Balotelli ikke har været den store succes i Liverpool, siden han blev hentet for godt et år siden. Derfor har rygterne også svirret meget omkring den italienske angriber, der peger på, at han skulle være på vej tilbage til Serie A, hvor han tidligere har spillet for både AC Milan og Inter.

Men der er et incitament for italieneren til at blive lidt længere. Det skriver engelske Daily Mail, der mener, at en loyalitetsbonus til italieneren kan være på vej. Det drejer sig om et syv-cifret beløb i danske kroner, som trods alt er noget, man kan tage og føle på, selvom man er højtbetalt fodboldspiller, der angiveligt får omkring 900.000 kroner om ugen.

Balotelli har dog ikke udsigter til spilletid i Liverpool i den kommende tid. Der var ikke engang plads til ham, da holdet skulle på tour til Asien i for-sæsonen, som i høj grad antyder, at der ikke er nogen fremtid for spilleren i Liverpool.

Se også: Balotelli lavede selvmål fra midten

Derimod er der rygter om bud fra Lazio og Sampdoria på spilleren, men det skifte kan nu komme i problemer, hvis Balotelli holder fast i, at han skal have øjnene rettet mod loyalitetsbonussen.

Balotelli skiftede for omkring 160 millioner fra AC Milan sidste år, hvor han skrev under på en fire-årig kontrakt med Liverpool, der på det tidspunkt lige havde solgt Suarez til Barcelona. Det er dog kun blevet til ét liga-mål for Balotelli i den røde trøje.

10 kommentarer
Vis kommentarer