Derfor kom Brøndby-målmand ikke til Premier League-klub

Crystal Palace-manager Roy Hodgson forklarer her, hvorfor det aldrig lykkedes at få Frederik Rønnow til London

Transfervinduet rummer traditionelt en masse fortællinger, og de største dramaer finder ofte sted på selve deadlinedag - dagen, hvor transfervinduet lukker.

I Danmark spiller Frederik Rønnow en hovedrolle i nogle af de mest bemærkelsesværdige dramaer på deadlinedag. De fleste fodboldfans kan genkalde sig, hvordan Discovery-journalisten Zak Egholm var på besøg hos Brøndby-ejer Jan Bech Andersen og på nærmeste hold fulgte - og opdaterede - om et muligt salg af Rønnow til Crystal Palace.

Det var i sommeren 2017 og blev som bekendt ikke til noget. Det gjorde det heller ikke i januar i år, da London-klubben igen havde snøren ude efter Brøndby-målmanden.

Ifølge Hodgson blev Rønnow tilgængelig for sent. Foto: AP.
Ifølge Hodgson blev Rønnow tilgængelig for sent. Foto: AP.


Crystal Palace-manager Roy Hodgson forklarer her, hvorfor en transfer med den danske målmand aldrig faldt på plads.

- Det skete meget sent. Problemet var, at vi havde fulgt Rønnow, og vi vidste alt om ham, men på samme tid var der en eller to keepere, vi også fulgte. Han blev tilgængelig, men det skete i sidste minut, og vi havde ikke chance for at fuldføre det. Jeg ved, at han er i en tysk klub nu, og vi ønsker ham held og lykke, siger Roy Hodgson ifølge football.london og tilføjer:

- Han er en god målmand, men det var desværre for sent den dag - dels fordi, vi havde Vicente Guaita i sigte, og det var tæt på at falde på plads, og dels fordi Frederik Rønnnow efter vores mening blev tilgængelig for sent.

Frederik Rønnow underskrev i april en fire-årig aftale med Eintracht Frankfurt.

Roy Keane mente ikke, der skulle være straffe i VM-finalen. Foto: POLFOTO VM 2018 United-legende raser efter VM-finale: - Sikke en idiot!

Straffe eller ej? Nej, mener Kroatiens træner. Foto: Ritzau Scanpix VM 2018 Kroatisk vrede efter VAR-dom: – Lad mig sige én sætning

Nicklas Bendtner jubler efter sin scoring på straffespark i Irland. Danmark kom til VM - men uden Bendtner. Foto: Lars Poulsen Intl. fodbold Billedet viser det: Her er Bendtners nye dame

Sport og Spil Leicester vil bremse Schmeichel-skifte: Her er de brandvarme danske stjerner

2 kommentarer
Vis kommentarer