Derfor udsætter Eriksen ny guld-kontrakt med Tottenham

Christian Eriksen tøver med at skrive under på ny aftale

Christian Eriksen har endnu ikke forlænget med Tottenham. (Foto: AP)
Christian Eriksen har endnu ikke forlænget med Tottenham. (Foto: AP)

Selvom drømmen om det første mesterskab til Tottenham i 55 år reelt blev lagt i graven, da Craig Dawson mandag aften sikrede West Bromwich Albion 1-1 på White Hart Lane, så er der masser at glæde sig over, hvis man holder med Spurs.

Klubben fra Nord-London har udsigt til CL-billetter for kun anden gang, mens der også er en inderligt tiltrængt mulighed at slutte foran ærkerivalerne Arsenal for første gang i 21 år.

Og med Premier Leagues yngste trup er der masser af grund af tro på fremtiden, der tegner lys.

Skuffelsen efter det uafgjorte resultat var til at tage at føle på blandt Tottenham-spillerne. Her er det Toby Alderweireld, der ærgrer sig. (Foto: PA) Premier League Eksperterne kan næsten ikke tro på Tottenhams flop

I hvert fald, hvis det lykkes at holde på succestræner Mauricio Pochettino og de største profiler som Harry Kane, Delle Alli og danske Christian Eriksen.

Men trods masser af snak og skriverier har hverken træner eller spillere endnu sat deres underskrifter på de indbringende forlængelser, der ligger klar på bestyrelsesformand Daniel Levys skrivebord.

 - Den er på vej, sagde Christian Eriksen til Ekstra Bladet efter 2-1 sejren over Swansea 28. februar.

Men siden er intet sket.

Ifølge fodboldsitet Squawka kan Eriksen ellers se frem til at hæve sin ugeløn fra 40.000 til 60.000 pund - godt 570.000 kroner - når han sætter sin signatur på den fireårige forlængelse, som for længst er forhandlet på plads via agenten Martin Schoots.

Premier League Tottenham skuffer - nu er mesterskabet langt væk

Men danskeren har - ligesom holdkammerater som Harry Kane og Jan Verthongen - foreløbigt valgt at udskyde alle samtaler om en kontraktforlængelse til efter sæsonen, og ifølge journalisten Greg Stobart, der normalt er særdeles velinformeret om livet i Tottenham-korridorerne, er det cheftrænerens tøven, der er den direkte årsag til, at stjernerne tøver.

Mauricio Pochettino har nemlig selv valgt at udskyde sin kontraktforlængelse til efter sæsonen.

En sæson, hvor Tottenhams succes har gjort ham særdeles eftertragtet i nogle af Europas største klubber.

Således også de franske mestre fra PSG, hvor Pochettino selv optrådte som aktiv.

- Jeg har altid sagt, at det vil være en fornøjelse at træne en stor klub som Paris en dag. Det er en del af mine drømme, sagde argentineren tirsdag til franske RMC.

- Jeg forsøger at se alle deres kampe, især i Champions League, og nogen gange taler jeg med Jean-Louis Gasset. Vende tilbage til Paris en dag, hvorfor ikke?, sagde Tottenham-træneren til fransk radio.

De fleste forventer dog, at han bliver i London, hvor der er udsigt til både CL-bold og en plads i den sjove ende af Premier League. Men så længe der er tvivl om Pochettino, venter stjernerne altså med at forlænge.

Premier League Hareide hylder Eriksen: Minder om Barcelona-legende

Her knuser Eriksen og Tottenham Stoke:

17 kommentarer
Vis kommentarer