Derfor vil han have Mourinho til United

For José Mourinhos agent Jorge Mendes vil det være et skridt i den rigtige retning, hvis han kan få portugiseren placeret i Manchester United

Jorge Mendes og José Mourinho er formentlig begge interesserede i at se Mourinho afløse Louis van Gaal (Foto: AP)
Jorge Mendes og José Mourinho er formentlig begge interesserede i at se Mourinho afløse Louis van Gaal (Foto: AP)

Super-agenten Jorge Mendes var hurtigt ud og nedtone rigtigheden af, at hans klient José Mourinho havde skrevet et seks sider langt brev til Manchester United for at blive klubbens nye manager.

Den anerkendte The Times-journalist Gabriele Marcotti med næsten en halv million følgere på Twitter har skrevet en klumme om, hvorfor det alligevel sagtens kan være, at Mourinho havner i United.

Ifølge den 42-årige italiener bosiddende i England, der også bruges som ekspert hos Skysport, BBC og ESPN, så er det nemlig vigtigt for super-agenten at få Mourinho placeret i Manchester United.

Jorge Mendes blev så sent som i december kåret til årets agent for sjette år i træk ved det store Globe Soccer Award-show, og han vinder formentlig også igen næste år, men kun måske, for der er en nedadgående tendens for Mendes' folk specielt på manager-delen.

Se også: Tvivler på van Gaal - United smækker kassen i

Se også: Arsenal-ikon: Mourinho mere imponerende end Wenger

José Mourinho tager formentlig telefonen, hvis United snart ringer (Foto: AP)
José Mourinho tager formentlig telefonen, hvis United snart ringer (Foto: AP)
 

Han har de seneste måneder kunnet se José Mourinho blive fyret i Chelsea, mens Julen Lopetegui er fyret i Porto, og Nuno har mistet jobbet i Valencia.

Derfor er det vigtigt for Mendes hurtigt at få placeret Mourinho i en stor klub igen, og her er United klubben, der ligger lige for.

Også på spillerfronten har det været en svær sæson for Mendes. David de Geas skifte til Real Madrid kollapsede, mens den helt store profil Cristiano Ronaldo nærmer sig sidste salgsdato, når han fylder 31 år i næste uge.

Endelig har Mendes altid haft gode kontakter i Monaco, men efter nogle gode og rige år så har klubben ikke længere økonomi til de store handler.

- Der er selvfølgelig ikke noget af dette, der betyder, at han ikke længere er verdens mest magtfulde agent, men det antyder, at i en business domineret af personlige relationer og evnen til at levere, så kan han simpelthen have overpræsteret, skriver Marcotti i sin klumme.

Lykkes Mendes med at få Mourinho placeret i Manchester, så vil han have vendt den negative tendens. Diego Costa, Angel di Maria, Joao Moutinho, Fabio Coentrao og Thiago Silva er også i Jorge Mendes' stald, men ingen af disse spillere står foran et klubskifte, der vil kunne rette op på en skidt Mendes-periode.

José Mourinhos agent kan godt snart bruge noget medvind på transfermarkedet (Foto: AP)
José Mourinhos agent kan godt snart bruge noget medvind på transfermarkedet (Foto: AP)
 

Se også: Agent skyder vanvittigt United-rygte ned: Helt absurd

Se også: Medie: Mourinho laver seks siders ansøgning til United

Værd at notere sig er i øvrigt også, at Mendes ikke har brugt ord, der direkte afviser, at Mourinho har sendt brevet til United. Han fortæller i stedet, at 'det ikke kan falde nogen ind, at en manager som Mourinho sender breve til klubber'

- I forhold til de nyheder, der er offentliggjort i britisk presse i dag vedrørende José Mourinho, ønsker Jorge Mendes at fastslå følgende: - Det kan ikke falde nogen ind, at en manager som José Mourinho sender breve til klubber, hvor han beder om et job. Det er latterligt og det rene vrøvl, lød det ordret pressemeddelelsen.

Senest har det været fremme, at Louis van Gaal for første gang i sine 17 måneder i Manchester United aflyste træningen dagen efter en kamp. Det skete søndag, hvor van Gaal i stedet var hjemme til sin datters fødselsdag i Holland. Den handling har blot øget spekulationerne omkring hollænderens fremtid i United, der pt ligger nummer fem.

Mendes har selvfølgelig også andre spillere .

Se også: Aflyser træning: Van Gaal rejst hjem

Det er 14 år siden, at Mourinho blev 'Special':

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere