- Det er i deres hænder

Mohamed Salah ønsker at forlænge sit ophold i Liverpool. Den egyptiske superstjerne fortæller, at ledelsen står med bolden og skal træffe den endelige beslutning. De ved nemlig, hvad målmageren vil have

Mohamed Salah sparker bolden hen til ledelsen i Liverpool. De skal afgøre angriberens fremtid i Liverpool. Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix
Mohamed Salah sparker bolden hen til ledelsen i Liverpool. De skal afgøre angriberens fremtid i Liverpool. Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Mohamed Salah har kontraktudløb med Liverpool om halvandet år, og derfor arbejder klubben på at forlænge egypterens ophold på Anfield.

Hovedpersonen selv ønsker også at blive i Liverpool, hvor det går strålende for den 29-årige angriber. I igangværende sæson er målmageren topscorer i Premier League med 16 kasser.

Derfor har parterne i den seneste tid diskuteret en potentiel forlængelse i Liverpool, og superstjernen fortæller nu, at ledelsen skal afgøre Salahs fremtid i klubben. 

- Jeg vil gerne blive, men det er ikke i mine hænder. Det er i deres (ledelsens, red.) hænder, fortæller egypteren til det amerikanske herremagasin CQ Magazine og tilføjer:      

- De ved, hvad jeg vil have. Jeg spørger ikke efter vanvittige ting.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Salah er topscorer i Premier League. Her ses han i jubel efter en scoring. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix
Salah er topscorer i Premier League. Her ses han i jubel efter en scoring. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix
 

Angriberen fortæller også, at han trives godt i klubben, men ledelsen skal altså beslutte, om Salah skal skrive under på en længere aftale.

- Jeg kender klubben rigtig godt. Jeg elsker fansene, og de elsker mig. Men ledelsen har fået fortalt situationen. Det er i deres hænder.

Mohamed Salah blev hentet til Liverpool fra Roma i sommeren 2017, og siden da har han optrådt 229 gange for Liverpool med 148 mål og 56 assists i Premier League.

I skrivende stund er målmageren sammen med det egyptiske landsholds til Africa Cup of Nations.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hør Ekstra Bladets podcast 'Agenterne'

Der måtte et 'safeword' til, da Alan Hvedehave i 2013 skulle forhandle Mikkel Beckmanns exit hos APOEL med en truende klubpræsident.

I sjette afsnit af 'Agenterne' fortæller Hvedehave om de dramatiske forhandlinger på Cypern, en løgnagtig græsk agent, der kostede Beckmann hanekammen, og en usædvanligt tung bip-test i Hobro.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.