- Det knuser mit hjerte

Pep Guardiola får knust sit hjerte af, at Eric Garcia skal til FC Barcelona

Den spanske træner ser ud til at miste en af sine landsmænd til Barcelona. Foto: Martin Rickett/Ritzau Scanpix
Den spanske træner ser ud til at miste en af sine landsmænd til Barcelona. Foto: Martin Rickett/Ritzau Scanpix

Den spanske forsvarsspiller Eric Garcia forlader Manchester City til sommer, når hans kontrakt udløber, og i stedet skal han til FC Barcelona.

Sådan lyder det det fra Manchester Citys cheftræner, Pep Guardiola i Manchester Evening News.

I flere måneder har der været rygter om, at Eric Garcia er på vej til FC Barcelona på en fri transfer.

Handlen er endnu ikke bekræftet, men Guardiola har tidligere bekræftet, at stopperen ikke vil forlænge med Manchester City, og nu forventer toptræneren også, at Garcia tager til Catalonien.

- Eric Garcia er som en søn. Han var en fyr sidste sæson, der efter lockdown var vores bedste centrale forsvarsspiller. Han lavede aldrig fejl og spillede i kvartfinalen i Champions League.

- Han skal spille i Barcelona, og det er ikke bare en gennemsnitlig spiller - han er en topspiller. Han er ikke blevet valgt til vores seneste to kampe, og det knuser mit hjerte.

- Derfor er det vanskeligt for alle ledere, når du har et hold. Du kan ikke forestille dig, hvad det betyder, siger Pep Guardiola ifølge mediet Manchester Evening News.

20-årige Eric Garcia kom til Manchester City fra netop FC Barcelona i sommeren 2017 og har spillet 32 kampe for englænderne, men i denne sæson har han oftest siddet ude. Han har også spillet fire landskampe.

Bossen reagerer: - Ikke godt for klubbens image

- Det lugter af magtkamp i FCK

- Alt, hvad vi ellers sagde derfra, lød dumt