Det så du ikke på tv: Her stopper dommer rasende Mourinho og Klopp

Fjerdedommeren måtte lægge sig imellem José Mourinho og Jürgen Klopp, der ikke var bedste venner i slutningen af kampen mellem United og Liverpool

Tæt på kampens afslutning mellem Manchester United og Liverpool søndag var klubbernes to managers tæt på at ryge i totterne på hinanden. Foto: TV3 Sport
Tæt på kampens afslutning mellem Manchester United og Liverpool søndag var klubbernes to managers tæt på at ryge i totterne på hinanden. Foto: TV3 Sport

Der bliver som regel gået til stålet, når de bitre rivaler Manchester United og Liverpool tørner sammen. Søndagens kamp, som endte 1-1, var bestemt ingen undtagelse.

Flere voldsomme tacklinger og infights spillerne imellem gav opgøret det vanlige lækre krydderi, og i slutminutterne var selv de to managers, José Mourinho og Jürgen Klopp, ved at fare i flæsket på hinanden ude på sidelinjen.

Se de to karismatiske managers udveksle alvorsord øverst i artiklen.

Den portugisiske kamphane og tyske ditto blev dog adskilt af kampens fjerdedommer, inden det kom så vidt.

Det var den meget omdiskuterede episode, som Liverpools Roberto Firmino og Uniteds Ander Herrera var involveret i, som José Mourinho og Jürgen Klopp anskuede meget forskelligt ude fra sidelinjen, skriver flere medier.

Se de vildeste tacklinger fra United-Liverpool her:

Ifølge britiske Daily Mail beskyldte Liverpool-manageren efter kampen sin kollega for at prøve at påvirke kampens dommere til at skulle udvise Firmino for episoden:

- Han (Mourinho, red.) ville mindst se et gult kort til Firmino. Men vi har bestemt ikke samme mening om sagen, sagde Jürgen Klopp efter kampen, mens José Mourinho har forsøgt at nedtone situationen:

- Han (Klopp, red.) troede, jeg bad dommerne om at udvise Firmino. Det gjorde jeg ikke. Der var ikke nogen problemer, sagde Uniteds manager.

Se Mourinho og Klopps skænderi fra en anden vinkel her:

Temperamenterne kommer i kog, når Liverpool og Manchester United mødes. Foto: AP/Jon Super Sport og Spil United vs. Liverpool: Mere kompliceret end had

Se også: Giganterne delte point - her fejler dommeren totalt

Se også: Zlatan redder United i topbrag

Se også: Før braget: Her er Europas mest forgældede fodboldklub

22 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere