Dette billede afslører: Nu præsenterer United storspiller

Alexis Sánchez fanget på billede i legendarisk Manchester-trøje

Det er transferen, så godt som alle fodboldinteresserede i England og resten af den Premier League-gale verden har gået og ventet på i uger.

Nu ser det ud til, at Alexis Sánchez omsider skifter fra Arsenal til Manchester United.

Det er Manchester Evening News-journalisten Samuel Luckhurst, der har tweetet et billede af chileneren, der er iført den legendariske nummer 7, mens han foreviger sig selv.

Et billede der menes at være taget på Manchester Uniteds træningsanlæg, Carrington, søndag, hvor han gennemgik lægetjekket.

For tiden er nummer 7 i øvrigt ledig, efter den er blevet ikonisk, fordi den har været båret af blandt andre George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo.

29-årige Alexis Sánchez, der længe lignede en Manchester City-spiller, instagrammede desuden selv et lille tv-klip fra en lufthavn, hvor han indikerede, at han skulle ud og flyve sig en tur.

Han menes derudover at blive Uniteds bedst lønnede spiller med en ugeløn på fem millioner kroner!

En grundløn på 350.000 pund, yderligere 100.000 i image rights samt 144.000 pund i bonusser. I alt 594.000 pund - svarende til lige godt fem millioner danske kroner.

Det skriver flere engelske medier - heriblandt Daily Mail.

En del af overgangen fra den ene storklub til den anden er armenske Henrikh Mkhitaryan, der aldrig er blevet nogen succes på Old Trafford.

Han skal til London og Arsenal, hvis aftalen skal falde på plads.

Meget belejligt er han blevet spottet i den engelske hovedstad i weekenden, hvor han ligeledes har gennemgået et lægetjek - ifølge engelske medier.

Alexis Sánchez ventes at blive præsenteret i United mandag, træne med sine nye holdkammerater tirsdag - og få mulighed for at debutere fredag i FA Cup'ens 4. runde mod Yeovil.

Premier League-klub fyrer manager: 'Var i kontakt med ligarival'

Modstander bryder sammen i gråd: Dobbelt benbrud til Premier League-spiller

Tv-ekspert gik ned med stress: Nu er han tilbage på skærmen