Di Maria fundet igen: Til lægetjek i Qatar

Ingen har set Angel Di Maria siden finalenederlaget ved Copa America, men nu er han fundet igen. Skiftet til PSG er tæt på

(Foto: Jon Super/AP)
(Foto: Jon Super/AP)

Der har været skrevet en del om transfersagaen vedrørende Manchester Uniteds Angel Di Maria, der snart ikke længere er United-spiller. En del af fortællingen om det skifte er, at man længe ikke rigtigt har vist hvor Angel Di Maria har været henne.

Det har også kostet ham en bøde fra Manchester United, da han ikke mødte op efter ferien, hvor selv Manchester Uniteds manager Louis van Gaal måtte erkende, at han ikke vidste, hvor hans spiller opholdt sig.

Men nu er argentineren altså fundet. Det skriver Daily Mail.

Se også: United-stjerne droppede aftale: Straffes med gigantisk bøde

Angel Di Maria er landet i Doha i Qatar, hvor han vil gennemføre et lægetjek, hvorefter han skifter til Paris Saint Germain, hvis han består tjekket. PSG er i øjeblikket på en tour i Qatar, som forklarer, hvorfor han landede der.

Prisen for den argentinske offensivspiller skulle eftersigende være på omkring 450 millioner kroner, som er en del billigere end det Manchester United betalte Real Madrid for bare ét år siden. Her var prisen 600 millioner kroner for Angel Di Maria.

Lønnen til Di Maria skulle angiveligt være på 1,8 millioner om ugen i den franske millardklub, så selvom der er en vis rabat på transferen, så er der stadig tale om en voldsomt dyr spiller.

Di Maria havde også en meget blandet tid i Manchester United, hvor han kun startede inde én gang efter FA Cup-kampen mod Arsenal 9. marts.

Se også: Louis van Gaal: Dí Maria? Aner ikke, hvor han er..

2 kommentarer
Vis kommentarer