Di Maria slagtet for dum udvisning: Ingen undskyldninger

Louis van Gaal skjulte ikke efter Arsenal-kampen, at Angel Di Maria burde vide bedre end af rive i dommerens trøje

TV: Se højdepunkter fra kampen her

Mandag aften måtte Manchester United se sig slået af Arsenal og deriblandt den tidligere United-spiller, Danny Welbeck, der efter 61 minutter slog sejren fast med målet til 2-1.

Manchester United formåede ikke at komme tilbage i kampen, og det skyldtes blandt andet, at Angel Di Maria med et kvarter tilbage blev sendt fra banen af kampens dommer.

Først modtog argentineren en advarsel for at flytte bolden ved et frispark, og da han kort efter rev i dommerens trøje for at brokke sig, var det røde kort uundgåeligt. Og det var Di Marias egen skyld ifølge manager Louis van Gaal.

- Jeg mener, at han rørte dommeren, og det er forbudt i alle lande, så han har ingen undskyldninger

- I Spanien vidste han også, at han ikke må røre dommeren, men det er i hans følelser.

- Jeg har allerede talt med ham. Han kender min mening, men jeg bliver nødt til at se det på video, sagde Louis van Gaal på det efterfølgende pressemøde ifølge bbc.com.

(Foto: AP/Jon Super) Arsenal United-flops hævn: Sender Arsenal til Wembley

Evans og Cissé i klammeri. (Polfoto) Premier League Hård straf til United-stjerne efter spytteri

 

Welbeck: Hårdt at slå United ud
Efter at have været i Manchester United siden 2001 pånær et par lejeophold blev Danny Welbeck i september solgt til konkurrenterne fra Arsenal.

Og mandag aften kunne United-fansene se deres tidligere spiller sende netop deres eget hold ud af FA Cuppen med sit afgørende mål til 2-1.

På de sociale medier bed mange mærke i, at Danny Welbeck ikke holdt jublen tilbage, selvom han scorede mod sin tidligere klub. Men efter kampen fortalte målscoreren om sine blandede følelser ved scoringen.

- Manchester United er en klub, der betyder rigtig meget for mig. Jeg er en fan, og det er hårdt at slå dem ud, sagde Welbeck ifølge BBC efter kampen, hvor han også fortalte, at han ikke kunne huske sin jubelscene ved målet.

- Jeg respekterer altid fansene. Jeg fik en flot velkomst her, og det er jeg taknemmelig for, sagde angriberen.

Han sørgede for Arsenals første sejr på Old Trafford siden 2006.

14 kommentarer
Vis kommentarer