Døren på klem: United holder øje med Zlatan

Den 35-årige svenske superstjerne fik ikke forlænget sin aftale med Manchester United, men han fortsætter sin genoptræning i Premier League-klubben og kan komme i spil til en kortidsaftale med De Røde Djævle, når han atter er klar 

Fredag blev han dømt færdig i Manchester United, men det er langtfra sikkert, at Zlatan Ibrahimovic har trukket i den berømte røde trøje for sidste gang.

For selv om den 35-årige svenske superstjerne figurerede på den officielle liste over spillere, som Manchester United havde besluttet ikke at forlænge med, er han stadig i klubbens planer.

Zlatan Ibrahimovic blev alvorligt knæskadet i et Europa League-opgør i april mod Anderlecht og er ude resten af året.

Zlatan Ibrahimovic' blev alvorligt skadet mod Anderlect. Foto: AP
Zlatan Ibrahimovic' blev alvorligt skadet mod Anderlect. Foto: AP

Derfor kom det på ingen måde overraskende, at De Røde Djævle ikke valgte at udnytte den option på yderligere en sæson med Zlatan, som klubben havde.

For hvorfor betale i dyre domme for en ældre herre, man ikke kan bruge i den første halvdel af sæsonen?

Men angriberen er på sin vis stadig tilknyttet klubben.

Han vil ifølge Mancherster Evening News fortsætte sin genoptræning på Manchester Uniteds træningsanlæg, og manager José Mourinho vil holde nøje øje med hans fremskridt.

Ifølge den normalt velinformerede lokalavis overvejer Manchester United at tilbyde Zlatan en kortidsaftale, når genoptræningen er overstået.

Hvis klubben vel at mærke til den tid mener, at den har brug for Zlatans målfødder i den resterende del af 2017/18-sæsonen.

Zlatan Ibrahimovic tager en selfie med Europa League-pokalen. Foto: AP
Zlatan Ibrahimovic tager en selfie med Europa League-pokalen. Foto: AP

Den karismatiske svensker nåede at lave 28 mål, inden han ødelagde sit knæ, og han er fast besluttet på, at den alvorlige skade ikke skal sætte en stopper for en stor karriere.

- Jeg vil som alt andet komme igennem dette og komme tilbage endnu stærkere. Én ting er i hvert fald sikkert: Jeg beslutter, hvornår det er tid til at stoppe. At give op er ikke en mulighed, sagde Zlatan Ibrahimovic tilbage i april.

Efter det i sidste uge stod klart, at Manchester United ikke ville forlænge hans kontrakt, slog en han kryptisk video op på Instagram.

Her ser man en krøllet dyne blive hevet til side, og under den er et par fødder iført blå Nike-støvler. Det hele sker til tonerne af soundtracket til ’En nævefuld dollars’ – en klassisk spaghettiwestern.

Zlatan Ibrahimovics agent, Mino Raiola, har ikke lagt skjul på, at Manchester United var svenskerens førstevalg, men at der er kommet mange tilbud til angriberen i den seneste tid.

José Mourinho er godt i gang med at forberede sig på livet i Manchester United efter Zlatan Ibrahimovic.

Portugiseren skulle angiveligt være ganske interesseret i at hente Real Madrids Champions League-vinder Álvaro Morata til Old Trafford.

Ny kæmpe-handel: Manchester United bruger kvart milliard på svensker

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri