Dommer fjernet fra kamp, fordi han holder med Leicester

Kevin Friend skulle have dømt Tottenhams kamp mod Stoke, men det har forbundet nu fået ændret...

Kevin Friend i aktion. (Foto: AP)
Kevin Friend i aktion. (Foto: AP)

Da det gik op for Tottenhams mange fans, at Kevin Friend skulle dømme Premier League-kampen mellem Tottenham og Stoke på mandag, bredte der sig hurtigt en dårlig stemning.

For Friend har ikke lagt skjul på, at han holder med Kasper Schmeichel og co. i Leicester, da han oprindeligt kommer fra byen i East Midlands - en times kørsel øst for Englands næststørste by, Birmingham.

Så markant var frustrationerne på de sociale medier, at det engelske fodboldforbund, FA, nu er skredet til handling.

30.000 kroner for én billet, hvis man vil ind og se Leicester mod Everton, når de kan sikre sig mesterskabet den 7. maj. (Foto: AP) Premier League Vanvidspriser til Leicesters sidste hjemmekamp

Friend, der aldrig har dømt Leicester, er pillet af og erstattet af kollegaen Neil Swarbrick.

Som det er de fleste fodboldinteresserede bekendt, er kampen ualmindeligt vigtig i titelkampen i England. Leicester fører sensationelt Premier League med hele syv point med blot fem kampe tilbage. Spurs er eneste mandskab, der kan spolere det scenarie.

- Kevin Friend, der i første omgang var skrevet på kampen, er fra Leicester og har været til Leicester-kampe som tilskuer. På grund af kampens betydning var det unødvendigt at skabe uro på grund af dommervalget, skriver dommerkomiteen til avisen Daily Mail.

Kampen spilles mandag kl. 21 dansk tid.

Husker du Eriksen og Spurs' vilde comeback i 2014?

17 kommentarer
Vis kommentarer