Domstol i Barcelona dropper retssag mod PL-kvartet

I Barcelona dropper byens domstol at følge op på sagen mod Evans, Barry, Livermore og Myhill grundet mangel på beviser. Men i West Bromwich undersøger man videre.

WBA-spillerne slipper for denne gang. Foto: Matt McNulty/JMP/REX
WBA-spillerne slipper for denne gang. Foto: Matt McNulty/JMP/REX

For West Bromwich-spillerne Gareth Barry, Jonny Evans, Jake Livermore og Boaz Myhill blev en tur til Barcelona en smule for vild, da de endte op med at blive anklaget for at have stjålet en taxa.

De fire spillere slipper dog med skrækken, da en domstol i Barcelona nu har besluttet ikke at gå videre med sagen. Det skyldes, at der ikke var nok beviser mod de fire West Bromwich-spillere til at man kunne køre en retssag mod dem.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Byturen skete i forbindelse med en træningslejr for klubben i Spanien, og de fire spillere har allerede givet en officiel undskyldning for at have brudt reglerne for turen, ligesom de har beklaget at være med i et uheld. Dog uden at nævne taxaer eller andet specifikt.

Men selvom domstolen i Barcelona har besluttet, at de ikke vil arbejde videre med sagen, så har den engelske Premier League-klub stadig deres egen undersøgelse af sagen i gang. I den forbindelse har holdets manager Alan Pardew udtalt, at det var uacceptabelt at bryde med klubbens udgangsforbud.

Til trods for begivenhederne i den catalanske storby, så var Jonny Evans og Gareth Barry begge med i klubbens FA Cup-kamp mod Southampton, hvor man dog kunne se, at Evans var blevet frataget sit vanlige anførerbind.

Premier League Rutinerede fodboldstjerner overrasker med undskyldning

Manager Alan Pardew havde sandsynligvis ikke regnet med at skulle smide flere spillere hjem før tid fra klubbens træningstur til Barcelona. Foto: Tim Ireland/AP Premier League Fodboldstjerner i skandaløs opførsel i Barcelona

0 kommentarer
Vis kommentarer