Dortmund-boss: Klopp stjæler ikke vores stjerner

I Borussia Dortmund frygter man ikke, at Jürgen Klopp vil tage flere af klubbens stjerner med sig til Liverpool

Her er pressemødet, der charmerede Liverpool.

I Liverpool FC har man svært ved at få armene ned. Jürgen Klopp er ny manager på Anfield, og dette har skabt begejstring blandt klubbens fans. Her glæder man sig samtidig over, at sandsynligheden for at lokke spillere som Marco Reus og Ilkay Gündogan er steget markant.

Det bliver der dog næppe noget af. Det understreger man i tyske Borussia Dortmund, hvor klubboss Hans-Joachim Watzke har svært ved at se Klopp gå på rov netop her. Den understreger han i et interview med Bild am Sonntag:

Se også: Hello, ladies! Klopp på charmetur i Liverpools natteliv

- Jürgen ville aldrig gøre noget, der kunne skade Dortmunds interesser. Dette er jeg 100 procent sikker på. Han ville aldrig hive fat i nogen af vores spillere, uden at han først havde vendt mulighederne med os. Vi er simpelthen for tætte til, at dette kan ske. Vi har oplevet for meget sammen, siger Hans-Joachim Watzke.

Han glæder sig over, at Liverpool har landet netop Klopp:

Jürgen Klopp kommer næppe til at gemme sig som Liverpool-træner. (Foto: AP) Premier League - 10. okt. 2015 - kl. 11:17 United-legende forudser problemer for Klopp i Liverpool

- Det er fantastisk for både Jürgen og for Liverpool. Han kan få dem tilbage i toppen. Det er der ikke nogen grund til at tvivle på. Jeg er sikker på, at han bliver en succes der, som han var hos os i Dortmund, udtaler Watzke.

Jürgen Klopp var træner i Dortmund fra 2008 til 2015.

  Jürgen Klopp imponerede på sin første dag i Liverpool (Foto: AP) Premier League - 9. okt. 2015 - kl. 17:41 Liverpool lægger sig ned: Sådan tog Klopp klubben med storm

4 kommentarer
Vis kommentarer