Annonce:
Annonce:

Drama i Arsenal: Nu er stjernen gået for vidt

Arsenal har været omdrejningspunkt for en masse gode historie, men dramaet lurer i kulissen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

London klubben har netop købt Alexandre Lacazette for næsten 450 millioner kroner i Lyon, og alle er glade - det vil sige næsten alle.

For i kulissen udspiller sig et drama, der egentligt har stået på igennem hele sommeren transfervindue.

Den chilenske angriber Alexis Sanchez er nemlig ikke tilfreds med sin nuværende kontrakt.

Sanchez var med til at vinde dette års FA-cup, men nu er lønforhandlinger årsag til dårlig stemning mellem ham og klubben Foto: Matt Dunham/AP
Sanchez var med til at vinde dette års FA-cup, men nu er lønforhandlinger årsag til dårlig stemning mellem ham og klubben Foto: Matt Dunham/AP

Arsenal manager, Arsene Wenger, havde ellers håbet på, at indkøbet af den franske super-angriber ville overbevise Sanchez om, at klubben var seriøs med sine ambitioner, og dermed overbevise ham om, at det var i hans egen interesse at blive.

Men desværre for manageren så ser det ikke ud til, at chileneren, der scorede 24 må i sidste sæson, har lyst til at blive i klubben, medmindre han bliver den bedst betalte spiller i Premier League.

Annonce:

Målmageren har været rygtet til både Chelsea, Manchester City og Bayern München – sidst nævnte har mere eller mindre udtalt, at spilleren var alt, alt for dyr til dem, og at de hellere ville bruge den slags penge på en yngre spiller.

Med hensyn til de to andre, så er det svært at forestille sig, at Arsenal har lyst til at sælge deres stjerne-angriber til en af deres direkte rivaler.

The Standard skrev i april måned, at klubben var villige til at sprænge banken og gøre ham til den bedst betalte i klubben med en lønpakke, der ville sætte massive 2.5 millioner kroner ind på hans konto hver eneste uge.

Men det er åbenbart ikke i nærheden af at være nok, for spilleren der i øjeblikket nyder sin ferie efter et veloverstået Confederations Cup.

Ifølge The Mirror kræver Sanchez nemlig intet mindre end 3.3 millioner kroner om ugen for at blive i klubben, hvor han har et enkelt år tilbage af sin kontrakt.

Annonce:

Det er næppe noget, London-klubben er villig til at betale. Så hvis de ikke bliver enige om en løsning, og der ikke er nogen, der er interesserede i at betale spillerens pris på 420 millioner kroner, så kan det ende med, at han til næste sommer kan smutte på en fri transfer. 

I dag præsenterede Arsenal den længe ventede topangriber: Fransk bomber på plads i Arsenal

Det er ikke kun i London, at der er gang i spillerhandlerne. Det har de også nordpå: BBC: Uniteds mega-bud accepteret - tæt på super-angriber

De to spanske giganter vil begge have fingrene i den 20-årige: Barca og Real i transfer-krig: Vil kapre ung komet i danskerklub  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: