Annonce:
Annonce:

Drømmehug fra Liverpool-profil: Det' bare standard

Philippe Coutinho scorede et fantastisk mål i søndagens Premier League-sejr mod Southampton - men Liverpools anfører Jordan Henderson var ikke så imponeret - han er vant til at se disse lækkerier fra brasilianeren

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Premier League

10 kampe i streg uden nederlag. Det var facit for Liverpool efter dagens 2-0-sejr over Southampton på udebane.

Raheem Sterling lukkede og slukkede med kampens anden scoring, men det var Phillipe Coutinho, der løb med al opmærksomheden, da han hamrede Liverpool foran fra 25 meters afstand.

Brasilianeren afgjorde FA-Cup-opgøret mod Bolton for nogle uger siden med endnu en perle, men dagens scoring var nok lidt smukkere end den forleden fra Coutinhos side, der for nyligt forlængede sin kontrakt med Liverpool indtil 2020.

Livgivende sejr til Liverpool

Dagens Liverpool-anfører Jordan Henderson var naturligvis imponeret af den lille brasilianere, men målet overraskede ham ikke synderligt. Han er nemlig vant til at opleve små genialiteter fra Coutinho dagligt.

- Målet var helt fænomenalt. Men han laver altså mange af de her scoringer til træning, så jeg var slet ikke overrasket, da den gik ind i målet i dag. Det er tydeligt at se hans kvalitet - han er fantastisk. Hans mål betød meget for os og for vores spil resten af kampen, udtalte Henderson efter slutfløjt.

Coutinho er også i gang med hans bedste sæson i Liverpool, hvor han flere gange har været afgørende med flotte gennembrud, tekniske lækkerier og assist.

Gense hans sublime assist til Sterlings mål mod West Ham sidste måned lige her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: