Droppede Mourinho: Ville hellere til Formel 1

José Mourinho har mange historier om Mario Balotelli fra deres fælles tid i Inter. Særligt én historie overgår de andre

Balotelli og Mourinho havde bestemt deres kontroverser, mens de begge var i italienske Inter som henholdsvis træner og spiller. (Foto: AP/Alberto Pellaschiar)
Balotelli og Mourinho havde bestemt deres kontroverser, mens de begge var i italienske Inter som henholdsvis træner og spiller. (Foto: AP/Alberto Pellaschiar)

Det er ikke de kloge beslutninger, Liverpools Mario Balotelli er kendt for at træffe.

En gang havde den italienske angriber for mere end 200.000 danske kroner ubetalte P-bøder liggende i sin villa i Manchester, da han spillede for City. Deruodver har han formået at brage fyrværkeri af i sit eget hjem. Man kunne helt sikkert blive ved. Og det gør vi så.

Arsenals Alexis Sanchez kan andet end at score mål. Han kan i hvert fald lidt ved et klaver. (Foto: Screenshot af Instagram-video) Premier League Arsenal-topscorer spiller serenade for verdensmester

For nu er det kommet frem, at Balotelli traf en af sine berømte beslutninger, den gang han havde José Mourinho som træner i italienske Inter.

På et tidspunkt kaldte Mourinho sit italienske problembarn Balotelli til et møde, hvor nogle ting skulle tales igennem. Og bedst som Mourinho regnede med at se Balotelli på sit kontor, blev han overrasket - på den helt dårligt måde.

- Vi havde nogle skøre problemer. Jeg bad ham engang om at møde op på mit kontor klokken 14 til et møde. Og da jeg ringede til ham for at høre, hvor han blev af, fortalte han, at han var taget til en Formel 1-kvalifikation til et løb, der skulle køre dagen efter, siger Mourinho ifølge Mail Online.  

Jores Okore har fået sin helt egen sang af Aston villas fans og bliver i sangen sammenlignet med et stort dyr. (Foto: ZUMA Press/Simon Bellis) Premier League Villa-fansenes vilde sang: Okore er en okse

Ifølge portugiseren stoppede Balotellis frækheder ikke ved udeblivelsen fra mødet. Angriberen havde da lige en frisk bemærkning til chefen.

- Han (Mario Balotelli, red.) sagde: 'Jeg kan altid holde møde med dig på dit kontor, men jeg kan kun se Formel 1 i Italien én gang om året'. Et par dage senere var jeg nødt til at grine, siger Mourinho.

Mourinho mener samtidig, at Balotelli uden problemer ville være i stand til at udgive en interessant selvbiografi, hvis han skulle få lyst til det. Og til spørgsmålet om, hvilken slags bog det ville blive, svarer Mourinho: 

- En sjov bog, en god bog.

Chelseas ejer Roman Abramovitch fejrer Champions League-triumfen i 2012 med sine spillere. (Foto: Lefteris Pitarakis/AP) Premier League Rigmændenes milliard-fight: Så meget har City og Chelsea brugt

Han kunne sågar skrive sin egen bog om Balotelli, og den ville i givet fald blive lang. Meget lang.

- Jeg kunne skrive en bog på 200 sider om min tid i Inter med Mario, men bogen ville ikke udgøre et drama - den ville være en komedie, siger Mourinho.

Mario Balotelli har stadig sit første Premier League-mål til gode i Liverpool-trøjen. (Foto: Scott Heppell/AP) Premier League Manager: Balotelli kæmper med Liverpool-stilen

Selvom det kan lyde bizart, har Mourinho nærmest kun godt at sige om Balotelli, som han trænede i godt tre år. 

- Balotelli er en god knægt. I min tid havde han behov for opbakning. han havde brug for støtte fra de ældre spillere, for det er ikke sundt, hvis det kun er træneren, der skal støtte en spiller, siger Mourinho.

Både Mourinho og Balotelli har opgaver at udføre fredag eftermiddag i Premier League. Portugiseren skal med Chelsea møde West Ham, mens italieneren sammen med Liverpool møder Burnley.

0 kommentarer
Vis kommentarer