Droppet i FCK - nu snupper Bolton ham

Han trænede med i FC København, men kunne ikke få kontrakt med Ståle Solbakkens hold. Nu har Bolton fra England så valgt at skrive med Eidur Gudjohnsen

Eidur Gudjohnsen spillede testkamp for FCK tidligere på efteråret, men fik ikke kontrakt. Nu har Bolton skrevet med ham (Foto: Lars Poulsen)
Eidur Gudjohnsen spillede testkamp for FCK tidligere på efteråret, men fik ikke kontrakt. Nu har Bolton skrevet med ham (Foto: Lars Poulsen)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Engelsk fodbold
Følg Premier League

Den islandske legende Eidur Gudjohnsen fortsætter karrieren i engelsk fodbold. Det står klart, efter at Bolton Wanderers via klubbens Twitter-konto har offentliggjort, at man har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommer, med den 36-årige offensivspiller.

FCK dropper Gudjohnsen

Tidligere på sommeren trænede Eidur Gudjohnsen først med i OB og senere FC København, men han fik ikke kontrakt i de danske klubber. I stedet vender han altså tilbage til Bolton, som han spillede for fra 1998 til 2000, inden han blev solgt videre til Chelsea. Herfra byggede islændingen, der kan spille på midtbanen og i angrebet, sig en flot karriere, der også bød på et ophold i FC Barcelona og Tottenham. Senest var Gudjohnsen i Club Brügge.

Gudjohnsen og Jørgensen i kamp for FCK-reserver

Eidur Gudjohnsen har spillet 78 gange på det islandske landshold, og han kan måske blive holdkammerat med Emile Heskey i Bolton. I hvert fald overvejer den engelske klub at hente den tidligere Liverpool-angriber til Bolton. Heskey har ellers stoppet karrieren, men kan måske få en ny chance.

Tidligere Barça-stjerne: FCK er interessant

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+