Dybt berørt Schmeichel begræder tabet af klubejer

Kasper Schmeichel er dybt berørt over klubejer Vichai Srivaddhanaprabhas død. 'Han forandrede fodbolden. For altid', skriver den danske målmand på Twitter

Kasper Schmeichel var en af de mange, der lørdag aften blev set sætte i løb på parkeringspladsen udenfor King Power stadium.

Den danske landsholdsmålmand og Leicester-anfører havde netop spillet 1-1 mod West Ham, da klubejer Vichai Srivaddhanaprabhas helikopter gik i spin og styrtede ned på parkeringspladsen udenfor stadion.

Søndag aften blev han bekræftet død, og det tager hårdt på den danske målmand.

'Jeg kan ikke tro, at dette er sket. Jeg er så totalt ødelagt og knust over det. Jeg kan slet ikke tro, hvad jeg så i aftes. Det virker slet ikke virkeligt, skriver Kasper Schmeichel på sin Twitter-konto.

I et langt indlæg skriver han direkte til Vichai Srivaddhanaprabha, som han takker for sin dedikation til Leicester og for på mange måder at have været et fantastisk menneske.

'Jeg har aldrig mødt en mand som dig. Så hårdtarbejdende, så dedikeret, så passioneret, så venlig og ekstremt generøs. Det var lige meget, hvem det var, så havde du tid til dem. Jeg vil altid beundre dig som leder, som far og som menneske.

Han oplister alle de gode ting, den thailandske milliardær gjorde for klubben og for ham personligt - og runder af med ordene:

'Du fik bogstaveligt mine drømme til at gå i opfyldelse'

Leicester bekræfter: Klubejeren er død

Shitstorm efter streaming-kaos: Giv os pengene tilbage

Fodboldlegende faldt om i tv-studie - bekræfter hjerteanfald