Efter skrækkelig video: Her er dansk stjernes fantastiske gestus

Den danske målmand Jonas Lössl, der til dagligt spiller i Huddersfield, vil give en 15-årig syrisk dreng en god oplevelse. En video har floreret på internettet, hvor drengen på det groveste bliver mobbet

Her bliver den 15-årige syriske dreng modbydeligt mobbet af en anden dreng. Video: Privat
Følg Fodbold
Følg Premier League

En frygtelig video har siden tirsdag floreret på internettet. Her ses en 15-årig syrisk dreng, der bliver udsat for waterboarding (vandtortur på dansk, red.) af en jævnaldrende dreng i West Yorkshire.

På videoen kan man også se, at drengen faktisk har brækket armen ved en tidligere lejlighed.

Det har også vist sig, at den 15-årig dreng er flygtning.

Videoen har forarget mange, blandt andet tv-vært Jake Humphrey, der på sin Twitter-profil har delt en indsamling til ære for drengen. Der er i skrivende samlet minumum 420.000 kroner sammen.

'Ved du hvad, i stedet for at være sur på mobberen, burde vi sende noget kærlighed til Jamal og vise, at vi er et land med respekt, tolerance og positivitet', skriver Humphrey blandt andet på sin Twitter-profil.

Opslaget fik den danske målmand Jonas Lössl til at tage affære, og han har en speciel gave til drengen og hans familie efter den frygtelig episode.

Artiklen fortsætter under billedet.

29-årige Jonas Lössl tilbyder den syriske flygtning at komme til kamp, når Huddersfield skal i aktion. Foto: imago/Focus Images/ All Over Press
29-årige Jonas Lössl tilbyder den syriske flygtning at komme til kamp, når Huddersfield skal i aktion. Foto: imago/Focus Images/ All Over Press
 

Kom til kamp

'Jeg er helt enig med Jake Humphrey. Jeg vil gerne vise min kærlighed til Jamal ved at invitere ham og familien til Huddersfield-kamp som mine gæster. Kan nogen hjælpe mig med at komme i kontakt med den rigtige person tæt på Jamal, så vi kan aftale dette, tak', skriver den danske målmand på sin Twitter-profil.

Politiet i West Yorkshire har allerede besøgt den 16-årige dreng, der eftersigende skulle have angrebet den 15-årige syriske dreng, og han skal for retten i en såkaldt 'Youth Court'.

Familien til den 15-årige syriske dreng har også fortalt, at det ikke er første gang, at drengen bliver angrebet.

'I sidste måned blev han overfaldet så alvorligt af fire andre drenge, at han brækkede armen, skriver familien i udtalelse ifølge The Sun.

Om Jonas Lössl får kontakt med drengen, så han kan få et plaster på såret efter overfaldet, må tiden vise.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind